Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Saturday, 23 July 2016

Janji tinggal janji

nah..title post kemainnn kannn..
hii..
beria lah dalam post sebelum ni cakap kat diri sendiri nak rajin hapdet blog bagai... tapi jenguk blog pun nan hado... 😂😂😂

jujurlah kann..bila dok baca blog orang, terus rasa nak hapdet blog sendiri...tapi, bila dah setel satu post, semangat mengarang segala cerita...baca balik..mulalah rasa perlu ke share dekat blog ni..kang ada pulak yang rasa menyampah baca blog nii..dah terus laju-laju save sebagai draft sahaja...
sudahnya...hanya memori lama yang menjadi tatapan... itupun dah separuh daku 'draft'kan...
so...?





jadi...?






em...nengoklah...
kalau ada latest post dalam blog ni, tu maknanya, draft yang dah berkurun dalam draft daku publishkan aje..hihi...







rasa macam dah x rajin nak menulis panjang-panjang....
tapi klau whatsapp dengan suami...
bila datang mood nak mengorat dia dengan ayat-ayat terlebih gula madu bagai...
penuh page whatsapp daku meluah perasaan...
sampai suami cakap, dah boleh buat novel nih... 😆😆😆








eh..tapi betul jugak kan...buat novel..pastu dah tak payah kerja boleh duduk rumah hasil duit royalti novel tu je..hii...
(erk...macam best sangat je cerita siap nk publish novel bagai)

marilah kita minum kopi sambil mengarang novel...
hewhewheweeee...