Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 8 March 2016

Testimoni 1: B Complex Shaklee Vitamin Anti stress

semalam saya ada share satu status kat facebook... cerita tentang vitamin B Complex yang bertindak sebagai anti-stress.. secara jujurnya, memang saya sudah lama tidak dalam keadaan bertenang...hari-hari pergi kerja memang terasa malasnya...dan kadang-kadang tu pergi kerja dalam keadaan tade perasaan... boleh dikatakan setiap hari, saya banyak complaint, kelam kabut, marah, fikir negatif sahaja...

dan kengkadang, perangai negatif nak marah nak merajuk ni terbawa-bawa bila ada ngan suami.. lepas tu, mulalah daku berdrama air mata rasa bersalah sebab asyik nak merajuk ngan suami sedangkan waktu yang kami ada hanya weekend sahaja..itupun kengkadang 2 minggu sekali...

so, hari sabtu lepas, kebetulan nak ke shaklee sebab nak topup vitamin mak, saya decide nak ambik balik vitamin B Complex ni.. ramai dah yang pesan kat saya, amalkan vitamin B ni secara konsisten, sebab saya mudah gelabah, kelam kabut..bila ada presentation atau disuruh bercakap kat depan, memang boleh nampak tangan yang pegang mike gigil-gigil dan suara dengar pun dah tahu sendiri tengah shaking... 

Dan esok pagi, hari ahad tu terus consume pagi-pagi lagi...memang niat nak mood yang baik, bertenang je..sebab malam tu, sempat lagi berdrama merajuk tanpa sebab dengan suami... rasa nak sekeh diri sendiri pun ade... nasib baik sempat sedar diri asyik nak merajuk aje, kesian pulak kat suami...hihi... 

Dan Alhamdulillah, ahad itu dapat rasa yang mood saya sedikit berbeza...hii... dan semalam dan hari ini, saya tidak seperti biasa... tenang, rilek je siapkan kerja...even sedikit bizi, boleh lagi lah nak melayan kerenah team mate yang request macam-macam benda time orang tengah bizi...kalau x, confirm kena ceramah dengan uncle deva, " Rilek maied...cool...cool.."... hihii... 

saya sudah merasa salah satu shaklee effect vitamin B complex ni... dalam 3 hari ni, banyak benda berubah...Alhamdulillah... diri sendiri pun rasa lain jugak.. hii... dan, insyaAllah banyak lagi shaklee effect B complex ini yang akan saya rasa...

Dan sudah terbukti, Vitamin B Complex Shaklee merupakan supplement anti-stress dan ianya adalah organik (semulajadi) ... saya sudah merasainya...dan saya share apa yang saya consume.. mungkin anda calon seterusnya..?

Hubungi saya ye...
Cik Eid @ eid mazni 
whatsapp: 019 4572108.. 
SID: 914371