Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 4 June 2015

random tentang supplement dan promosi shaklee

syok la pula rasa bila asyik share petua ni kan...dan lagi syok bila dapat gunakan vitamin shaklee yang setiap hari consume secara istiqamah tu sebagai masker dan natural remedy juga...

bila dah organik...tade masalah bila nak pelbagaikan cara penggunaan...dan andai awak semua tersalah cara pengambilan sekalipun, vitamin shaklee ni tak bagi efek negatif pun...cuma mungkin keberkesanan supplement itu kurang... sebab tu lah cara pengambilan supplement harus betul untuk dapatkan kesan yang optimum..

nanti saya akan share lagi tips dan petua menggunakan supplement shaklee...

awak yang belum pernah mencuba supplement shakkee dan teringin nak mencuba, boleh hubungi saya ye...

bulan ni promosi set kulit ye...siapa nak kulit cantik gebu gebas dan bebas cela tanpa parut boleh rebut peluang promosi bulan ni...jimat banyakkkk taw...

Nur Maidah
SID:: 914371
text/whatsapp:: 012 9532501
email:: eid.nurmaidah@gmail.com