Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Monday, 2 March 2015

parut jerawat dah berkurang :: vitamin C dan Vitamin E shaklee terbaik

apa yang best bisnes shaklee..?

bila customer kita tuh hantar testimoni terbaik hasil dari pengambiln supplement secara konsisten dan ikut guide yang betul...

ini salah satu kegembiraan saya lah...sebabnya, saya dah share kebaikan produk dan telah mengubah hidup anda juga... hii..

so..nak tepek testimoni satu...membe saya ni masa saya jumpa nak cod supplement...memang muka dia agak terukla...parut jerawat kat dua belah pipi...dan dia consume vitamin C dan vitamin E sahaja...Alhamdulillah..dia pun suka dengan perubahan kulit dia..

ini paling basic dia ambil ye...so, bagi awak yang nak pulihkan keadaan muka...boleh consume 2 supplement ni atau boleh tambah esp jugak sebab esp tengah promo sekarang ni...hii..

boleh hubungi eid...text/whatsapp ye untuk tahu lebih detail set terbaik untuk anda...

012 9532501... :)