Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 10 March 2015

random hari ini

Abah...
kalau mesej dia panjang-panjang...
tak sampai 30 saat dapat mesej..
confirm fon bunyi...
" Abah tak faham lah ape yang adik tulis..."
katanya abah...

dan sekarang...
ada orang tu...
kalau tulis panjang-panjang..
dia cakap..
"Rajinnya buat essay..."
siap suggest suruh buat novel lagi...

dan aku..
kalau tulis pendek-pendek tu..
rasa pelik..
rasa bukan diri sendiri...
rasa tak sampai ape yang ada dalam hati...

dulu...
masa sekolah..
rajin tulis surat kat adik-adik hostel..
dan kalau dorang baca...
lepas tu dorang cakap..
"kak long tulis dari hati..."
senyum sendiri...

dan sekarang...
masih suke tulis panjang-panjang...
walau hanya untuk post yang random begini...

:)

Monday, 2 March 2015

parut jerawat dah berkurang :: vitamin C dan Vitamin E shaklee terbaik

apa yang best bisnes shaklee..?

bila customer kita tuh hantar testimoni terbaik hasil dari pengambiln supplement secara konsisten dan ikut guide yang betul...

ini salah satu kegembiraan saya lah...sebabnya, saya dah share kebaikan produk dan telah mengubah hidup anda juga... hii..

so..nak tepek testimoni satu...membe saya ni masa saya jumpa nak cod supplement...memang muka dia agak terukla...parut jerawat kat dua belah pipi...dan dia consume vitamin C dan vitamin E sahaja...Alhamdulillah..dia pun suka dengan perubahan kulit dia..

ini paling basic dia ambil ye...so, bagi awak yang nak pulihkan keadaan muka...boleh consume 2 supplement ni atau boleh tambah esp jugak sebab esp tengah promo sekarang ni...hii..

boleh hubungi eid...text/whatsapp ye untuk tahu lebih detail set terbaik untuk anda...

012 9532501... :)

Sunday, 1 March 2015

sebab ESP Shaklee lah ni...!!

Harini pagi-pagi lagi dah rasa nak berjoget...!!

sebabnya promosi SHAKLEE bulan ini ialah promosi supplement yang paling HOT iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)...

setiap bulan memang ada je customer yang order ESP nih...wajib selit sekali dengan set supplement yang lain tu...

ramai pulak yang cakap tak suka minum soya..tapi, percayalah saya...ESP ni tak rasa soya macam kat kedai tu pun...sebab dia perisa vanila...pastuh,siap boleh campur dengan jus kegemaran lagi..fresh milk, kurma, strawberry, campur ice cream dan buat ice blended pun boleh hah...eh..rugi siapa yang tak ambik ESP ni...

perubahan saya consume esp..?
** dari segi tenaga memang tiptop...Alhamdulillah, sejak kerja PJ ni...memerlukan tenaga yang banyak sangat...nak jalan..nak naik lrt...pastu sekejap2 nak respon kat bos yang suke panggil nama selang setengah jam...hiii... memang tak pernah lagi rasa penat yang melampau walaupun balik rumah jam 9 malam...Alhamdulillah...

** dari segi kecerahan kulit...ada perubahan jugak...tapi tadek lah nak gebu gebas cam orang lain yang memang dah putih melepak tu...hihi...tapi, dari segi sekatakan warna kulit memang nampak perubahan...boleh cerahkan part yang gelap-gelap jugak taw...

** sejak konsisten balik esp nih..rambut gugur pun dah makin berkurang...Alhamdulillah...sebelum ni sanggup taw tak sikat rambut sebab tak sanggup tengok rambut gugur tu...hihi..eh,ambik complete set dengan zinc nanti tumbuh rambut baru yang lebih sihat taw...zinc pun tengah promote jugak skang ni taw...

** berat badan maintain walaupun makan banyak...masa tengah sedikit berisi (bukan gemok ye...hihi..) dulu, ambik esp tak makan pun tak pe...rasa kenyang je memanjang...dan sekarang..ada penurunan berat badan..so,sebab dah kurus memang nak aim naik berat...dan keinginan nak makan tu...Allah je yang tahu...pagi dah breakfast esp + kuih 3 biji atau roti...tepat jam 10 perut dah mula berdendang sayang kelaparan...memang kat ofis akan ada extra roti atau biskut...makan yang berterusan sehingga lunch hour melantak nasi pulak...sampai abang sham kat ofis tu tegur eid makan banyak...pastuh, dia siap sambung lagi...makan banyak takpe...awak tak gemuk..haha..

##utk kategori ni..esp akan bertindak ikut metabolisme dan bmi kita ye...cara makan pun mempengaruhi jugak...so esp tak menggemukkan dan tak menguruskan..tapi menstabilkan bmi...jangan salah faham ye...hihi..

haa...untuk malam ni setakat ni dulu lah testimoni esp nih...nanti bulan ni kita tepek testimoni esp je kat blog ni ha...jangan jemu pulak baca taw...

so,awak yang rasa 'eh..bestnye esp ni..' boleh hubungi eid taw...harga murah dan promo last bulan ni taw...bulan depan dah ada GST...

awak bertindak laju-laju mesej/whatsapp eid...eid laju2 bungkus parcel awak semua g pos...ready stock taw..hihi...

hubungi eid ye..
012 9532501...

:)