Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Monday, 9 February 2015

VitaLea Shaklee: Saya nak consume satu jenis supplement sahaja

Ada orang tanya saya...ada tak supplement yang tak perlu ambil banyak-banyak sebab dia bukan jenis yang konsisten dengan pengambilan supplement...Tapi, ada kesedaran pentingnya pengambilan supplement untuk masa sekarang buat dia nak juga ambil supplement, tapi prefer pada satu jenis sahaja..

Biasanya, untuk situasi begini, saya suka suggest Energizing Soy Protein (ESP), tetapi bagi mereka yang tidak menggemari soya...mempunyai kekangan masa untuk shake segala...maka, Vitalea lah jawapannya...Multivitamin terbaik yang mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimna disarankan RDA. 

Tablet vitalea ini disaluti dengan serbuk nutrisi - spirulina. Ia merupakan multi-vitamin yang paling pantas didunia  terlarut dalam air dan tubuh manusia. Mineral yang terkandung didalamya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

Manfaat utama Vitalea

~ Penambahan tenaga segera 
Memberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

~ Pelengkap Nutrisi
Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia.

~ Keupayaan sistem reproduktif
Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang membesar

~ Metabolisme
Sangat membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan.

~ Elemen penting pada sel tubuh 
Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, embantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon seta menjaga kesihatan tirod.

~ Melindungi organ 
Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.
Khas untuk Februari sahaja: Beli 6 Vitalea Percuma 1Atau boleh dapatkan 2 botol vitalea dan layak untuk diskaun 5%


Jadi, bagi anda yang berminat untuk mendapatkan manfaat 12 vitamin dan 7 mineral penting dalam satu supplement... Bulan Februari ini adalah bulan terbaik untuk anda... Boleh dapatkan 6 Vitalea dan dapat percuma 1 botol, atau boleh beli 2 Vitalea dan anda layak untuk dapat diskaun 5%....

Nak harga promosi penuh kasih sayang ni tak...? boleh hubungi eid ye...InsyaAllah yang terbaik hanya untuk customer saya...

Nur Maidah  (Your Shaklee Supervisor)
SID: 914371
Text/whatsapp: 012 9532501
Email: eid.nurmaidah@gmail.com 

* Segala guide eksklusif untuk customer dan consultation produk shaklee akan diberikan kepada customer saya sahaja ye...:) 


Terima Kasih semua.. :)

Nota:
~ Ostematrix juga termasuk promo bulan Februari ye...tunggu info tentang ostematrix pula ye..hanya di blog ini...:)