Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 12 February 2015

Vita-Lea for Children: Pilihan terbaik ibu untuk anak hebat

Asyik cerita tentang supplement untuk wanita sahaja..anak-anak kita pun perlukan supplement jugak taw...ingat tak masa preggy, ramai lah ibu-ibu yang nak consume set preggy atau apa sahaja jenis supplement sebab nak anak lahir nanti sihat dan bebas penyakit...tapi, jangan lupa yer...keperluan nutrien anak-anak perlu dibekalkan secara berterusan sepanjang tempoh tumbesaran mereka taw...jangan pula bila anak tak selera nak makan, kita biarkan mereka ambik makanan yang dah sah-sah tidak elok untuk mereka...

Jadi, anda kat luar sana..ibu-ibu yang bijak...yang ada anak kecil, saya sarankan, pilihlah supplement yang terbaik untuk anda dan bersumberkan bahan organik supaya tumbesarannya tidak terganggu...dengan shaklee, segalanya adalah organik...:) setelah sekian lama, VitaLea for kids kini muncul kembali...khas untuk anak-anak kecil kita... 
 
 
Saje letak gambar besar gedabak ni..sebab nak suh mommy2 kat luar sana teringat-ingat nak beri vitalea for Children ini untuk anak-anak tersayang...hii..
 
 Apa KELEBIHAN VITALEA FOR KIDS dari SHAKLEE?

♥ Lengkap dengan 8 komponen vitamin B.
Vitamin B ni terdiri daripada 8 beradik iaitu B1, B2, B6, B12, FOLIC ACID, NIACIN, BIOTIN, PANTOTHENIC ACID. Kesemua komponen perlu hadir bersama untuk kesan yang optimum. Tetapi kebanyakan pengeluar tidak memasukkan beberapa komponen seperti biotin kerana harganya yang terlalu mahal. Ini menyebabkan kesannya tidak optimum.

♥ Mengandungi vitamin dan mineral dalam satu tablet!

♥ Rasa anggur yang enak, tidak mengandungi pewarna, pemanis dan pengawet tiruan.

♥ Diperasakan dengan xylitol yang membantu mengelakkan kaviti.

♥ Mudah dikunyah!
 
 
Kanak-kanak yang perlukan Vitalea for Children::
*  Yang kurang selera makan
* Yang suka makan junkfood
* Yang kurang makan makanan berkhasiat
* Yang Kurang minum susu
* Yang tak suka makan sayur 
* Yang selalu jatuh sakit 
* Yang kurang aktif
 
 
Adakah anak anda tergolong dalam senarai diatas...? atau mungkin tidak tergolong dalam senarai tetapi anda sangat mementingkan keperluan nutrisi yang mencukupi untuk anak anda...jadi, VitaLea for children adalah yang terbaik untuk anak anda...:)
Yang kurang selera makan - Yang suka makan junk food - Untuk tingkatkan system imun - Yang kurang makan makanan berkhasiat - Yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap hidangan) - Yang tak suka makan sayur (vita lea ada vitamin k – bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka) - Yang selalu jatuh sakit - Yang kurang aktif

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwinYa
 
 
Ingat tak yang bulan lepas, shaklee dah buat promosi Vitalea for kids ni...bulan ni ada promosi lagi taw...jadi, bulan ni boleh topup stok lagi untuk anak-anak ye...:) 


Beli 3 Vita-Lea for childrenn, dapat percuma 1...beli 6 dapat percuma 2...jimat banyak kan...? 
 
Ada yang berminat nak cuba tak...? Boleh hubungi saya yer...:) 
 
 
Nur Maidah (Your Shaklee Supervisor)
SID: 914371
Text/whatsapp: 012 9532501
Email: eid.nurmaidah@gmail.com 

* Segala guide eksklusif untuk customer dan consultation produk shaklee akan diberikan kepada customer saya sahaja ye...:)
>> Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran >> Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi >> Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit >> Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul >> Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan >> Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan >> Multivita

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin
Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable >> Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran >> Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi >> Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit >> Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul >> Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan >> Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan >> Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik >> Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas >> Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA >> Rasa yang sedap Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran >> Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan >> Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti >> Pembungkusan BPA free

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin
Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable >> Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran >> Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi >> Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit >> Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul >> Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan >> Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan >> Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik >> Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas >> Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA >> Rasa yang sedap Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran >> Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan >> Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti >> Pembungkusan BPA free

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin
Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable >> Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran >> Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi >> Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit >> Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul >> Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan >> Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan >> Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik >> Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas >> Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA >> Rasa yang sedap Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran >> Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan >> Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti >> Pembungkusan BPA free

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin
Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable >> Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran >> Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi >> Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit >> Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul >> Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan >> Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan >> Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik >> Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas >> Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA >> Rasa yang sedap Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran >> Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan >> Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti >> Pembungkusan BPA free

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin