Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 8 January 2015

The other side of me

Esok...

hari Jumaat....tapi...kena pakai tshirt company.. wane merah pulak tuuu..

emmm, tunggu beli sneakers baru lah dulu, then kite pakai tshirt tu aci x...? macam x sesuai la pulak nak pakai tshirt tu ngan jeans ngan kasut comel riben2 kat kaki...hii...ada yang nak bagi hadiah tak...?? semua nak mintak ngan orang, tadi ngade-ngade kat grup family request phone baru ngan macik kite....haha...

oh...btw, memang sedar diri dah mengurus mengecil slim segala...baju dah muat saiz S...tapi, still jugak ambik saiz M sebab nak aim naik berat badan...
nanti nak beli meal shake dan esp...gigih nak naikkan berat badan ni...tak best perasaan bila pakai baju kurung sendiri pun dah macam pakai baju pinjam...

banyak lagi nak meluah...shaklee tak sempat nak update...weekend ni nak schedule entri banyak-banyak...

eid bila penat, susah nak bercakap dengan orang...tapi, dalam fikiran ni tak habis berfikir...nak juga cerita..jadi, kita cerita kat sini jelah...ampun lah korang..baca bebelan eid..hii..