Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Sunday, 11 January 2015

Promosi Shaklee Januari 2015

Assalamualaikum semua...

baru berkesempatan nak update promosi Januari 2015..maaf semua...agak terlewat update bulan ni...banyak hal yang berlaku...sempat update perkara random je untuk bulan ni...

Bulan ni, shaklee buat promo best lagi...3 produk promo sekaligus...dan satu produk untuk anak-anak kecil kesayangan kita..

boleh check promo kat bawah ni ye...:) 

shaklee memang tak pernah miss buat promo produk beli 6 percuma 1 ye...dan bulan ni, promo ni untuk alfalfa small, alfalfa large, dan vivix...
~ dalam promosi ni, siapa yang beli vivix dah qualify FREE MEMBERSHIP taw...dan bonus berkepuk masuk akaun 14/2 nanti...:) 
~ nak FREE MEMBERSHIP tapi nak satu botol je vivix..boleh hubungi saya ye...

haa...yang ini pulak..beli 2 dpat 5% discount...beli vivix yang ni pun dah dapat FREE MEMBERSHIP jugak...:)

2 produk kat atas ni khusus untuk kita yang remaja dan dewasa ni..yang nak kulit cantik, awet muda,  ebas keputihan, nak produk organik yang berfunsi sebagai kacip fatimah..nak hilangkan lenguh-lenguh sendi...nak supplement yang boleh membantu menyembuhkan penyakit 3 serangkai, i, nak benas merokok jugak...

dan ini..adalah supplement untuk anak-anak,adik, anak sedara, sepupu ke...suppement ni ialah vitalea chewable khusus untuk kanak-kanak..multivitamin perisa anggur yang terbaik untuk imun sistem kanak-kanak...sebelum ni, vitalea chewable ni dah hilang sekejap jugak...tapi skang ni muncul balik dengan improved formula...
so, untuk vitalea chewable nih, beli 3 percuma 1...beli 6 percuma 2...haa, kan dah jimat gituuuu..:)

so, nih semua produk yang ada promosi untuk sepanjang bulan Januari 2015 ni ye...jadi, sebab tengah promosi...dan lagi best nye, bulan Januari nih birthday eid...maka, korang layak taw nak dapat supplement nih semua dengan harga promosi yang best....nak tahu harga promosi tuh, boleh text/whatsapp eid ye... 

jangan lupa ye...hubungi eid...

012 9532501...

terima kasih semua..