Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Sunday, 11 January 2015

Promosi Shaklee Januari 2015

Assalamualaikum semua...

baru berkesempatan nak update promosi Januari 2015..maaf semua...agak terlewat update bulan ni...banyak hal yang berlaku...sempat update perkara random je untuk bulan ni...

Bulan ni, shaklee buat promo best lagi...3 produk promo sekaligus...dan satu produk untuk anak-anak kecil kesayangan kita..

boleh check promo kat bawah ni ye...:) 

shaklee memang tak pernah miss buat promo produk beli 6 percuma 1 ye...dan bulan ni, promo ni untuk alfalfa small, alfalfa large, dan vivix...
~ dalam promosi ni, siapa yang beli vivix dah qualify FREE MEMBERSHIP taw...dan bonus berkepuk masuk akaun 14/2 nanti...:) 
~ nak FREE MEMBERSHIP tapi nak satu botol je vivix..boleh hubungi saya ye...

haa...yang ini pulak..beli 2 dpat 5% discount...beli vivix yang ni pun dah dapat FREE MEMBERSHIP jugak...:)

2 produk kat atas ni khusus untuk kita yang remaja dan dewasa ni..yang nak kulit cantik, awet muda,  ebas keputihan, nak produk organik yang berfunsi sebagai kacip fatimah..nak hilangkan lenguh-lenguh sendi...nak supplement yang boleh membantu menyembuhkan penyakit 3 serangkai, i, nak benas merokok jugak...

dan ini..adalah supplement untuk anak-anak,adik, anak sedara, sepupu ke...suppement ni ialah vitalea chewable khusus untuk kanak-kanak..multivitamin perisa anggur yang terbaik untuk imun sistem kanak-kanak...sebelum ni, vitalea chewable ni dah hilang sekejap jugak...tapi skang ni muncul balik dengan improved formula...
so, untuk vitalea chewable nih, beli 3 percuma 1...beli 6 percuma 2...haa, kan dah jimat gituuuu..:)

so, nih semua produk yang ada promosi untuk sepanjang bulan Januari 2015 ni ye...jadi, sebab tengah promosi...dan lagi best nye, bulan Januari nih birthday eid...maka, korang layak taw nak dapat supplement nih semua dengan harga promosi yang best....nak tahu harga promosi tuh, boleh text/whatsapp eid ye... 

jangan lupa ye...hubungi eid...

012 9532501...

terima kasih semua..

cotton candy

sweet macam cotton candy...:)

Thursday, 8 January 2015

The other side of me

Esok...

hari Jumaat....tapi...kena pakai tshirt company.. wane merah pulak tuuu..

emmm, tunggu beli sneakers baru lah dulu, then kite pakai tshirt tu aci x...? macam x sesuai la pulak nak pakai tshirt tu ngan jeans ngan kasut comel riben2 kat kaki...hii...ada yang nak bagi hadiah tak...?? semua nak mintak ngan orang, tadi ngade-ngade kat grup family request phone baru ngan macik kite....haha...

oh...btw, memang sedar diri dah mengurus mengecil slim segala...baju dah muat saiz S...tapi, still jugak ambik saiz M sebab nak aim naik berat badan...
nanti nak beli meal shake dan esp...gigih nak naikkan berat badan ni...tak best perasaan bila pakai baju kurung sendiri pun dah macam pakai baju pinjam...

banyak lagi nak meluah...shaklee tak sempat nak update...weekend ni nak schedule entri banyak-banyak...

eid bila penat, susah nak bercakap dengan orang...tapi, dalam fikiran ni tak habis berfikir...nak juga cerita..jadi, kita cerita kat sini jelah...ampun lah korang..baca bebelan eid..hii..

Monday, 5 January 2015

random

Assalamualaikum....

Bulan ni dah 5 hari berlalu... maaf, belum update tentang promo shaklee lagi...banyak promo best bulan nih...malamni InsyaAllah saya update...

berkira-kira untuk schedule post skangnih...sebab sayang pulak rasa bila tak update tentang shaklee...;)
eh..cerita diri sendiri pun banyak jugak nak update...ngeee...

penutup entri, meh nak belanja sekeping gambar... hiksss...

malamni update belog tentang promo shaklee eid...!!

Sunday, 4 January 2015

tahun baru...kerja baru..

Assalamualaikum...

Dah tahun baru...umur baru...terima kasih lah kat sepupu ngan membe-membe yang ingatkan bahawa tahunni umur sweet 17 lagik... hampir setiap hari kot ada orang remind tahunni dah 17 tahun...  :P

permulaan yang baik untuk tahun 2015...3 bulan sebelum ni, saya nekad nak cari kerja lain...atau if tak dapat kerja lain, saya nak berhenti jugak kerja bulan 12... hari-hari sambil jalan pergi ofis setiap pagi dengan membe, saya cakap perkara yang sama...dan Alhamdulillah, saya dapat kerja baru kat tempat baru... terus quit kerja sebelum ni dengan notis 24jam...

ada yang tanya saya, ada krisis ke kat ofis sampai saya nekad pergi interview, confirm dapat job kat tempat baru, berhenti notis 24 jam... tak..saya tidak mencipta apa-apa krisis pun... setahun bertahan di tempat kerja lama, saya statik...tiada perubahan... saya tak improve ape-ape skills pun...rasa useless pun ada jugak..of course lah dari segi company dapat banyak training request, tapi untuk saya sendiri, saya tak rasa puas...kalau nak kira, saya suka bila buat program..tapi untuk setahun lepas...tak nampak kat mana kegembiraan tu...self satisfaction tu tade... so, saya decide, cari kerja baru dan bina hidup baru... hii..

dan untuk hari esok...selamat menempuh alam pekerjaan yang baru eid...hampir 2 minggu bercuti...tomorrow is a fresh start, InsyaAllah... :) berdebar jugak sebenarnya ni..tukar kerja, maksudnya environment yang baru dengan pelbagai lagi ragam manusia...bila bercakap dengan osmet, dorang cakap, kami tahu eid boleh bertahan...kat tempat kerja lama eid mampu bertahan, untuk tempat baru ni, eid mesti boleh punye... itu cakap dorang...dan jauh di sudut hati, saya berharap perkara yang sama...

" You'll never know how STRONG you are...until being STRONG is the ONLY CHOICE that you have... "

doakan eid...terima kasih semua... :)

* baju ke ofis, semalam lagi dah iron... semangat kan nak kerja kat tempat baru... hii...