Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 2 December 2014

tips pemilihan supplement

Assalamualaikum wrt.wbt...

Ingat tak sebelum ni eid ada share entri tips pemilihan supplement...? yang tu tips yang eid sendiri amalkan taw...memang eid cerewet bab pilih supplement...even dengan shaklee sendiri berapa lama eid dok kaji, dok study, dok survey dengan leader eid..baca blog dia ulang kali...semata-mata nak tambah keyakinan yang supplement eid nak ambil tu adalah yang terbaik untuk tubuh sendiri...**hoih..panjang la pulak explain..hii.. **

ok, kali ni eid nak share tips pemilihan supplement yang orang share kat facebook...and memang ada yang eid amalkan la..hihi..

nah korang...jangan lupakan tips ni ye bila nak buat pemilihan supplement...

oh ye...nak grab peluang FREE MEMBERSHIP dengan shaklee dan dapat cashback bonus 14/1 nanti boleh hubungi eid ye...

** promo vitamin C beli 6 percuma 1...
** twinpack vitamin C less 5%...

** promo vitamin E beli 6 percuma 1...
** twinpack vitamin E less 5%...

** nak beli set vitamin E dan vitamin C dengan harga promo dan dapat special gift dari eid...boleh hubungi eid ye...promosi terhad taw...bole text/whatsapp/wechat 012 9532501...

terima kasih semua..:)