Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 2 December 2014

shaklee effect: vitamin C dan Vitamin E

Assalamualaikum...selamat pagi..:)

harini share testimoni sendiri la pulak...sebelumni eid selalu cerita yang eid kena ciken pox kan...y tudung coklat masa muka berparut ciken pox..lebam bawah mata tak yah cakap lah...parut merata kat muka...masa tudung putih tu after ambik vitamin E dan Esp...parut da pudar...tinggal yang lekuk-lekuk da...masa ni muka kiranya dah 90% pulih la...n yang tudung hijau tu gambar harini...masih lagi ada parut, tapi dah tak nampak sangat...dan parut jerawat pun cepat pudar...:)

eid konsisten ambik vitamin E, vitamin C dan ESP...ada jugak waktu muka kusam sebenarnya, tapi malam before sleep eid akan buat masker vitamin E...sapu kat muka..ngan bibir sekali..kulit bibir mengelupas, elok sapu vitamin E...vitamin C eid memang ambik tak pernah skip...

sebab sekarang ni shaklee tengah buat promosi 2 produk sekaligus, Vitamin E dan Vitamin C...eid rasa rugi sangat kalau korang tak beli time promosi ni...jimat banyak...

nak merasa #shakleeeffect macam eid jugak..? boleh hubungi eid untuk dapatkan guide yang betul supplement mana yang perlu awak ambik... :)

text/whatsapp/wechat 012 9532501 ye... eid akan cuba bantu korang..dan bagi guide yang terbaik...insyaAllah...