Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Friday, 12 December 2014

shaklee collagen powder

Assalamulaikum wrt.wbt...

Masih lagi demam year end sales shaklee...

3 promosi sekaligus...jarang shaklee buat promosi besar-besaran macam ni...

cerita tentang collagen, bila tahu nak dihentikan pengeluaran sepanjang tahun depan untuk upgrade produk...ramai yang meroyan order collagen berkotak-kotak...buat stok setahun terus...

mana taknya, banyak kelebihan collagen shaklee ni...

** mengembalikan KEANJALAN KULIT,AWET MUDA...
** meningkatkan KELEMBAPAN kulit..
** mengelakkan KULIT KERING..
** MENCERHKAN dan MEMUDARKAN pigmentasi dan jeragat..
** menegangkan PAYUDARA & PUNGGUNG..
** ANTI PENUAAN..
** mengurangkan KEDUTAN...
** mengecilkan lubang pori-pori di wajah..
** mengurangkan eye bag..
** meningkatkan kecergasan tubuh badan..
** memberikan kesuburan rambut...

banyak kan kelebihan collagen powder ni...tapi, macam mana nak tahu berkesan ke tak...adakah mengharapkan testimoni pengguna semata-mata...?

ini yang best tentang shaklee...
- ujian klinikal keatas shaklee collagen powder membuktikan 71% pengguna mempunyai tekstur KULIT YANG GEBUA selepas menggunakannya selama 8 minggu berturut-turut...

- 69% peningkatan terhadap KELEMBAPAN KULIT..

- 75% peningkatan terhadap KELICINAN KULIT..

- 90% peningkatan terhadap KESERIAN wajah dan kulit...

- 80% pengurangan KEDUTAN DI WAJAH...

seronok kan...sebab kita bukan hanya mengharapkan testimoni semata-mata...siap ujian klinikal lagi...dan semestinya ujian yang dibuat adalah pada semua jenis kulit...

nak jugak tengok testimoni sebenar...bole tengok gambar ni...(ihsan google)..

PROMOSI COLLAGEN POWDER...

- beli 3 PERCUMA 1..
- beli 6 PERCUMA 2..

p/s:: bermula januari, collagen powder shaklee tade untuk setahun ye...jangan nangis bucu katil pulak bila tengok orang dok bagi testimoni cakap shaklee collagen powder ni best...:)

untuk sebarang pertanyaan dan order, boleh hubungi eid...text/whatsapp 012 9532501...

terima kasih semua...:)