Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 4 December 2014

set nutriwhite shaklee

Assalamualaikum wrt.wbt..

sebab nak balik kampung...kena update belog dan tinggal info banyak-banyak kat awak semua...nanti senang je, visit belog eid walaupun tak update, tapi ada info shaklee yang awak boleh baca kan...? hii...

haaa, siapa kat sini yang tengah tercari-cari skincare terbaik untuk kulit...? takut dengan skincare sekarang yang ada hidrokinon, pastu cerah terus dalam masa seminggu..tapi berbeza muka dn tangan...bila stop produk, muka merah-merah dan tumbuh jerawat beria...paling teruk, jeragat pun dah mula tunjuk tanda...

jom eid kenalkan dengan produk nutriwhite..eid dah ada cerita pasal nutriwhite sebelum ni kan...dan hasil dari feedback customer eid..dorang semua cakap nutriwhite best..even pencuci pun dah rasa best...jimat pulak tu..penggunaan minimum 6 bulan taw...jimat duit tak yah beli skincare selama 6 bulan...hii...eid un tak sabar nak habiskan enfuselle shaklee eid tu..nak guna nutriwhite pulak sebab kulit kering dah tade hasil dari konsisten satu set enfuselle...:)

bagaimana skincare Nutriwhite ini bertindak kepda kulit kita...??

1) Membersih

~ Gentle Action Make Up Remover & Gentle Deep Foaming Cleanser ~

Fungsi : Kulit akan lebih bersih , licin, lembut, segar dan berseri, menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan sisa

2) Memperbaharui

~ Soothing Radiance Whitening Softener~
Fungsi : Memulihkan kulit pada keseimbangan PH semulajadi. Kulit akan jadi lebih anjal & segar serta lembut

3) Mencerahkan

~ Daily Defense Whitening Essence ~
Fungsi : melicin, mencerahkan dan menegangkan. Membantu mengeluarkan pigmentasi, melembutkan dan mengurangkan tompokan gelap serta mengelakkan keosakkan akibat dari matahari. Mempunyai Vit c yang aktif untuk memperbaiki kulit

4) Merawat

~ Spot Whitening Treatment ~
Fungsi : Berkesan untuk kurangkan kesan tompokan akibat matahari & jeragat.

5) Mencegah

~ Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 ~
Fungsi : Elak keradangan kulit, melindungi kesan buruk dari matahari dan membina Penentangan terhadap kerosakkan alam sekitar.

6) Menganjalkan

~ Overnight Renewal Whitening Cream ~
Fungsi : Meremajakan kulit ketika waktu tidur dan anda akan bangun dengan kulit wajah yang lebih segar dan cerah

dengan 6 langkah mudah ini, awak akan dapat kulit yng flawless, cerah dan lwbih anjal...ambik pulak supplement shaklee untuk dalaman...cantik dan menarik gituuu..:) hii..

berminat nak cuba boleh hubungi eid...text/whatsapp/wechat 012 9532501...

terima kasih semua... ;)