Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 11 December 2014

PROMOSI SHAKLEE DISEMBER

Assalamualaikum..selamat pagi...:)

awak semua sihat..? hii... nak tanya ni, selalunya hujung tahun begini, apa yang kita tunggu ye...? saving, pastu intai-intai mall mana yang buat YEAR END SALES kannn..?? mulalah gatal tangan nak rembat handbag sebijik dua...kasut berpasang-pasang..untuk kegunaan setahun katanya...alih-alih bulan depan beli lagi...hikss...

kenapa nak beli semua tu masa year end sales...? mestilah sebab nak jimat kan...risik-risik harga sebelum ni..mahal lagi..alih-alih dah turun harga banyak, sampai tak mampu nak kelip mata dahhhh...

sebab tu eid sayang shaklee...!! ape pulak kaitan dengan year end sales ni...? sebab shaklee pun buat YEAR END SALES jugak...lagi jimat sebab siap saving duit minyak lagi pergi jajah mall tuh...jimat duit parking jugak...korang contact je distributor shaklee, closed deals semua..tunggu je posmen datang rumah...

jadi..sepertinya membeli supplement adalah lebih menguntungkan sebabnya kita boleh jaga kecantikan dalaman jugak...bukan hanya pada maaterial kita yang mahal-mahal tuh tapi kulit kusam, make up 14 inci pun tak mampu cover parut lekuk bekas jerawat...nak yang mana...? kulit yang cantik dan sihat atau pakaian luaran kita yang cantik dan mahal..? pilih cepattt...

kalau pilihan awak adalah nak kulit yang cantik dan sihat...awak dah berada pada jalan yang lurus dah ni...sebabnya, shaklee dah tambah promosi set kecantikan bulan ni...triple promotion...!!

buat promosi tu dah kurangkan harga...pastu nak bagi duit balik pulak...gigit jari siapa yang tak rembat peluang depan mata ni...

promosi shaklee disember 2014 sahaja...!!

Vitamin C::

- beli 2 dapat less 5%..
- beli 6 dapat percuma 1 vitamin C bernilai rm92.50

Vitamin E::

- beli 2 dapat less 5%..
- beli 6 dapat percuma 1 vitamin E bernilai rm149.00...
- pastu dapat FREE MEMBERSHIP bernilai rm65.00...
- dapat DUIT BALIK RM30++..

Collagen Powder Shaklee

- beli 3 percuma 1 collagen bernilai rm298..
- dapat FREE MEMBERSHIP bernilai rm65.00..
- dapat DUIT BALIK RM30++...
** shaklee collagen powder ni special case ye...bulan ni kena grab banyak-banyak nak buat stok sebab lepas ni 9-12 bulan collagen shaklee tiada di pasaran...lama tu nak tunggu... **

tuh promosi shaklee...eid pun nak buat promosi jugak nih...nak order gabungan 3 supplement nih dan nak dapat something special dari eid..boleh hubungi eid terus...jangan risau..kata year end sales kan...harga lebih dari mampu milik nih...

hubungi eid...text/whatsapp/wechat 012 9532501...

nak grab vitamin c, vitamin E, collagen atau mana-mana gabungan supplement shaklee...eid nak bagi harga kasih syang nih..:)

jom jadi pengguna yang bijakk...buat macam eid..beli time promo, dapat jimat banyakkkkk...tahun depan dah GST..lagi banyak nak saving... hihi 

:)