Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 4 December 2014

parut dah hilang, kulit dah gebu dan anjal

Assalamualaikum wrt.wbt,

sekarangni, bila shaklee buat double promotion 2 produk sekaligus...vitamin C dan Vitamin E....eid memamg laju-laju nak habiskan stok yang ada...sebab teruje nak bukak botol vitamin baru...harga tengah murah, harga jatuh terduduk orang cakap..mahu tak rebut...

dan satu lagi, vitamin E dan vitamin C ni supplement paling basic orang consume nak dapatkan kulit CERAH, BEBAS CELA, GLOWING,ANJAL, AWET MUDA...parut jerawat pudar...jeragat makin menipis...dan jerawat pun segan silu nak naik....lagi, kulit lembap dan lembut je...tade dah kulit kering kusam tuh...semua orang boleh nak feeling2 sweet 17 setiap masa...:)

sape yang nak orang cakap kat awak tahun depan awak cantiklah..nampak beza..nampak lain...hah, ambik peluang promosi disember ni... memang parut cepat je pudar bila rajin sapu vitamin E ni...

so, harini eid nak cerita kebaikan vitamin E pulak...vitamin E ni vitamin pertama shaklee yang eid guna taw untuk pudarkan parut ciken pox...lepas guna sebulan, memang jatuh hati dengan keberkesanan vitamin E ni...sampai sekarang eid guna..:)

Vitamin E shaklee adalah vitamin E natural yang mengandungi d-alpha tocopherol yang menandakan bahawa vitamin E ini adalah organik, bukan sintetik...

Kebaikan Vitamin E::
** mengandungi anti oksidan yang tinggi dan juga awet muda(kulit LEBIH TEGANG,ANJAL, bertindak sebagai ANTI PENUAAN)..
** mengurangkan PARUT JERAWAT & JERAGAT juga STRETCH MARK..
** menyembuhkan luka atau kesan lecur dengan lebih cepat...
** kulit & rambut SIHAT, jadi lebih CANTIK & LEBAT...
** mengatasi kulit kering dan MELEMBAPKAN KULIT secara SEMULAJADI...

vitamin E shaklee kini ditambah dengan SELENIUM & GRAPE SEED EXTRACT...

** selenium akan membantu penyerapan vitamin E dengan lebih BERKESAN...

kebaikan GRAPE SEED::
** menyingkirkan radikal bebas..
** mengurangkan radang (inflammatory)..
** membantu kesihatan otak, kulit dan mata...
** membantu pengedaran mikro & kardiovaskular...
** mencegah masalah kalenjar prostat..
** melambatkan proses penuaan..
** mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit...
** mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet..
** membantu fungsi sistem saraf otak...
** meningkatkan daya pertahanan badan...

PROMOSI DISEMBER...
~~ beli 6 percuma 1 vitamin E bernilai rm149.09..(Qualify FREE MEMBERSHIP + CASHBACK BONUS)
~~ beli 2 less 5%..

** boleh pakat dengan kawan-kawan, ahli keluarga..beli dengan harga promosi...JIMAT BANYAK...**

awak yang nak beli dengan harga promosi, boleh hubungi eid ye..

text/whatsapp/wechat 012 9532501...