Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Wednesday, 10 December 2014

happy birthday pakwe

Assalamualaikum...

sebab dah selalu update entri kat blog...rasa janggal pulak bila tak update...ngee..bukan berstatus blogger tegar lagi...

oh..harini birthday pakwe kite...pakwe no 1...walaupun eid bukan makwe no 1 dia..tapi tak pe, dia tetap pakwe no 1 eid...eid pasrah je bila jadik pemegang title makwe no 3 nih...janji, no 3 dan bongsu...hiksss...

selamat hari ulangtahun abah...adik nak ucap terima kasih sebab sayang, bagi nasihat, faham adik, layan manja adik, ikutkan merengek mengada adik...dan terima kasih jugak sebab abah akan tetap cakap adik anak abah walaupun adik selalu nangis... ** skill memujuk abah no 1...tade sape boleh lawan...**

tak boleh cerita panjang2 tentang abah..nanti banjir blog eid...;)

eh koranggg...promo vitamin C dan vitamin E masih berlangsung ye...cepatlah grabbbb...buat stok banyak-banyak..sebab harga tengah super duper murahhh ni... nangis la korang bila dapat tahu harga tyme promo nih...membe eid yang laki pun dah siap bank in payment dah...seba  harga tengah murah..rugi tak beli katanya...

bole laju-laju whatsapp/text/telegram eid ye...ada something special tuk korang taw...eksklusif nak bagi kat customer eid ni..hihi...

hubungi eid taw::
012 9532501..

terima kasih sudi jejak sini..:)