Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 9 December 2014

Diet tapi ambil nasi

Assalamualaikum dan selamat pagi...:)

siapa yang tengah diet sekarang ni...? ada yang diet tak makan nasi tak..?

kalau diberi pilihan, korang nak tak cara diet yang betul dengan pengambilan supplement, exercise dan tetap ambil nasi...? lepas tu, perubahan berat badan atau ukur lilit inci badan anda tidaklah sangat drastik dan anda rasa lebih sihat...lagi, walaupun anda stop supplement, plan diet anda maasih tidak terjejas dan masih lagi berat badan anda maintain...?

haaa, eid ada ramai kasteme yang beli set bajet slimming iaitu alfalfa, herb lax, omega dan lecithin...then, dorang nak tambahkan protein cinch shake ini untuk bagi firm otot badan mereka...:) pilihan yang terbaik...tahniah untuk kasteme eid yang percaya dan sedang melalui proses diet yang terbaik dengan shaklee...:)

ada 16 kebaikan cinch shake untuk slimming::
* memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya...
* mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control rasa nak makan..
* memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian...
* anda boleh mengambil karbo seperti nasi tapi dengan kuantiti yang sedikit..
* menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan..
* memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/pencuci mulut...
* mengandungi cinch pro iaitu satu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine..
* diperkaya dengan leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan. 
* terdapat 24 gram protein dalm setiap sajian bagi membolrhkan anda berasa kenyang..
* mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram setiap sajian .
* nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga..
* memberi 35% atau lebih nilai harian (daily value) bagi 22 vitamin dan mineral ysng penting..
* tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan...
* soya non GMO..

berminat nak cuba set slimming yang lengkap..? boleh hubungi eid dan dapatkan konsultasi terbaik untuk pelan diet anda..
012 9532501...
text/whatsapp/wechat/telegram...