Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 13 November 2014

testimoni omega guard: kulit pinkish

Assalamualaikum wrt.wbt,

hari ni nak share testimoni kulit pinkish cam pakai blusherrrr....

camni nyer pinkish,pakai revlon pun belum tentu dapat..hiksss...natural beauty taw...

sebab shaklee buat double promotion omega guard bulan ni...siapa yang tak rebut peluang ni rugiiiii...nanti bulan depan tengok kengkawan dapat #shakleeeffect kulit pinkish badan slim perut flat..pastuh korang baru nak try...nangeslah kat bucu katil pun adik...harga dah tak sama macam bulan niii...

shaklee bagi double promotion...eid bagi awak semua best offer...hah, dah keriangan berganda....kannn??

whatsapp/wechat eid ye...
012 9532501

~ nak booking pastuh nak bayar nanti gaji pun bole...
~ nak keahlian percuma shaklee? bole jugak...
~ nak join buat income meriah dengan shaklee?? laaaaggiiii bole...;)

*misi pencarian 'anak didik' masih dibuka ye...whatsapp eid ye..

terima kasih semua ;)