Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Wednesday, 12 November 2014

set kecantikan shaklee

Assalamualaikum wrt. wbt,

nak cerita set shaklee yang paling hot dan on demand...setiap saat setiap masa...

nak dapat flawless skin, glowing, cerah dan bersih...set ni lah yang saya suggest...set kecantikan shaklee...satu set ni boleh bertahan 4-6 bulan ye...lama kannn..??

set ini lah yang boleh bagi wajah bertukar cerah cantik dn glowing tuhhh... kulit pulak makin sihat..bertukar 180° terus...janji konsisten dan ikut jadual supplement yang betul...

set ni ada::

~~ vitamin E :: vitamin anti penuaan...tinggi antioksidan...nih vitamin awet muda yer..konsisten amal yang ni memang boleh nampak awet muda...bukan sebab umur, tapi sebab sel kulit dah sihat...
~~ jangka hayat vitamin E ni..4 bulan...

~~ vitamin C:: collagen dalam badan akan mula berkurang seiring meningkat usia...so vitamin C ni akan membantu menghasilkan collagen ye..so, kulit lebih anjal,makin cerah...berfungsi untuk imun sistem jugak..resdung pun bole pulih jugak...
~~ jangka hayat:: 180 biji untuk 6 bulan...

~~ vitamin B:: B untuk beauty...kan? hii...tggi asid folik dan ada semua 8 jenis B vitamin...siapa yang mudah stress pastuh muncul jerawatsss kat muka tuh..bole consume b complex nih...sebab vitamin B ni anti stress taw...
~~ jangka hayat? 120 biji untuk 4 bulan...

add on:: ESP shaklee
~~ protein non GMO...sgt bgus tuk baiki sel kulit dan perbaharui sel kulit...y ni bantu bagi kulit cerah...bagi tenaga...siapa yang amalkan esp ni secara konsisten, boleh maintain berat badan jugak..bagus untuk ibu hamil, nanti bayi lahir kulit cantik dan bersih je..jangka hayat sebulan setengah - 2 bulan...

yang dah cuba dn nak repeat order, boleh whatsapp saya ye...yang baru nak cuba pun boleh whatsapp jugak...

ada best offer tuk awak semua ye...limited je taw bagi best offer nih...whatsapp/wechat ye..;)

maidah
012 9532501...