Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Saturday, 29 November 2014

selamat tinggal perut buncit

Assalamualaikum wrt wbt...

Ada yang tengah berusaha nak kempiskan perut tak...? bagi yang perempuan siap usha korset lagi ha sebab nak bagi nampak flat...nak pakai dress cantik, pastu nak body solid...tapi bila bukak korset tu sama je wujud spare tyre tuh...sedih kan...??

mana lagi best...sorok-sorok lemak dengan korset atau tahan nafas depan orang ramai...atau lemak-lemak tepu tu hilang terus..?? mestilah nak hilang terus kann...?? buat ape simpan lemak tu lama-lama kan...hii...

nak tahu RAHSIA UNTUK KEMPISKAN PERUT TAK...?? 

haaa...inilah dia...consume 2 supplement ni confirm lepas ni dah boleh tayang perut flat dah...:) 

tahu tak bila consume omega guard + herb lax boleh bantu anda kempiskan perut..??

fungsi omega guard::
** membakar lemak dalam badan...
** asid lemak omega 3 membantu mengawal rasa lapar dan paras gula dalam darah..
** mengawal masalah obesiti..
** omega 3 bukan sahaja menggalakkan pembakaran lemak tetapi juga menghalang pembentukan lemak...


fungsi herb lax::
** sebagai agen detox
** merawat masalah sembelit dan melawaskan perut..
** merangsang usus untuk lebih cepat proses perkumuhan dan pembersihan dalam perut daripada tersimpan lama yang boleh menyebabkan toksik...
** mengempiskan perut...
** mengurangkan ketegangan perut...


jadi..omega akan bantu bakar lemak...pastu herb lax akan terus singkirkan lemak- lemak daripada termendap dan jadi toksin..so, lepas ni no more perut buncit la kann...??


berminat nak cuba??

hubungi saya ye..text/whatsapp/wechat:: 012 9532501...


** promosi omega guard beli 6 percuma 1 ..
** beli 2 omega guard dapat 5% less...
promosi ni sehingga esok(30 November 2014)  sahaja taw... tak grab peluang ni rugi...


terima kasih sudi baca...:)