Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 18 November 2014

saya sayang awak kesayangan

Assalamualaikum wrt wbt..

Sepanjang belajar kat UIA...saya dah guna 2 laptop..laptop yang pertama beli dengan duit loan PTPTIPU ialah compaq...masa tu pakcik yang belikan..jodoh tak panjang dengan laptop yang tu...masa internship kat melaka, kete membe kena pecah..silap jugak tinggal bag laaptop dalam kereta...maka, say bye2 lah kat compaq sekali dengan purse dan elaun internship yang pertama...

lepas tu..masuk uni balik, abah belikan laptop baru...brand asus...orang gi shopping raya kami pegi beli laptop..hii...laptop kalini warne gold...pilihan abah...kalau ikutkan saya nak warna merah..tapi warna merah ada yang display je...jadi semua suruh ambik warna gold...second option saya warne pink...tapi abah memang warning awal-awal, bukan pink...maka..diriku pasrah...ambik warna gold...guna sampai sekarang...Alhamdulillah...banyak jasa laptop ni..tuk fyp saya...segala jenis software install..tapi, masih setia berbakti...

cuma dalam minggu ni..start weekend haritu..dia macam sedikit merajuk...sebab saya tak sempat nak peduli dia kot...merajuk dia padam tiba-tiba...pastuh semalam masa on9 coaching group shaklee...saya tak guna power adaptor pun..guna bateri sahaja...tengok-tengok dah padam...saya ingat dah habis bateri...langsung tak caj...

pagi ni sebab pikir nak bawak ofis,saya cabut bateri dia dan bawa power adaptor je...bila nak on, tak dapat...usik-usik sket wayar dia..bole la on...lepas tu tetiba off balik...sampai sekarang tak leh on dah...nangis...

jangan la habis hayat lagi..belum puas nak bermanja lagi...banyak jasa awak kat saya...cerita korea saya pun banyak awak simpan..awak kan kesayangan saya...hikss... InsyaAllah lepas ni saya hantar awak pegi klinik ye..sebba saya sayang awak lagi...;)

*tengah update belog guna fon ni cuba on..Alhamdulillah..da bole...hihi..tapi still kena hantar klinik jugak...:)

terima kasih sudi baca..;)