Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Monday, 3 November 2014

Perut flat dengan omega guard

Assalamualaikum...

Betul ke boleh dapat perut flat dengan omega guard?

Ada member shaklee share testimoni beliau consume omega guard n buat sit up...dalam 2 minggu da dapat perut flat...gigih kannn??

beauty is pain my dear...:) tak nak lah nanti kurus tetiba tapi isi menggelebeh tak firm...kurus tu tak sexy pun, tapi badan fit tu yang seksi...hiii..

haa...anyway, omega guard ni memang POWER bab menghancurkan lelemak tepu nih...pastuh, bila consume omega guard ni...makanan yang kita consume pun tadekla nak penuh pinggan da...bukan tak makan langsung ye...tapi,ada cara dia...saya share eksklusif untuk customer saya sahaja ye...;)

Will blog about this later..insyaAllah..camne nak kurus dan pada masa yang sama sihat, badan firm dan kulit cantik...pakej terus bagi nanti...insyaAllah...

yang tak sabar nak tunggu entri pasal set ni..boleh terus whatsapp saya ye...;)

nur maidah
914371
eid.nurmaidah@gmail.com
012 9532501

;)