Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 11 November 2014

bonus masuk banyak (GLITTERING DIAMOND)

Assalamualaikum wrt wbt...

semalam(isnin)...member mengadu..harga barang semua dah naik...sebelumni beli barang rm150,weekend haritu dah jadik rm200++... sedangkan beli barang dapur yang sama je... ini baru barang dapur...belum lagi gaji tu tolak bayat loan kereta,sewa rumah,insurans,minyak kereta,bil telefon api air dan segala macam lagi dah...fikir sekali, memang nak balik dok kampung tanam ubi kayu je...

tapi...sampai bila kannn?? sampai bila kita nak end up fikir balik dok kampung tu...nak kena ambik kira jugak, minat kita ke tu? gigih ke kita nak buat semua tu?

ramai orang buat side income sekarang ni...dan dengan shaklee, bukan setakat side income dah...yang mana rank master tuh memang dah dapat main income dari shaklee...dapat jadi wahm(working at home mom) dan wahd(working at home dad)...bukan sahaja dapat financial freedom, time freedom dengan anak-anak pun dapat...medium dorang buat bisnes shaklee ni satu je...online marketing...ni antara penyumbang terbesar lah...tapi,jangan tak tahu...ramai juga housewife yang tiada kemudahan internet buat sales secara offline lagi lajuuuuuuu dari yang buat online tuh...hebat kan??

semua ni tak akan jadi jika tiada guru..tade cikgu yang nak ajar...tade cikgu yang nak tarik bila jatuh...tade cikgu yang bagi guide...sebab kita semua ada keinginan..semua nak...tapi kena dahulukan keperluan dengan income yang kalau orang pandang memang dah 'gah' sangat dah income kita...tapi kita je yang tahu bila masuk je tengah bulan, duit kita tinggal bape sen dah nak survive sampai hujung bulan... :)

tapiiiiii...dengan shaklee, bonus dapat setiap 14hb taw...berapa banyak? you define your own bonus...nak berapa? rm500? rm1000? rm5000? nak puluh-puluh ribu pun tak mustahil...janji NAK dan bersedia diberi tunjuk ajar...BUAT DAN DUPLICATE cara leader betul-betul...

jadi...saya nak ajak anda yang teringin atau ada perasaan sipi-sipi nak buat side income tu...modal kecik hanya rm75 seumur hidup...sebulan pertama, jika anda fokus...anda dapat pulangan modal berkali ganda dah taw..insyaAllah...

untuk permulaan ini..saya hanya perlukan 4 orang anak yang betul-betul NAK buat side income...saya akan guide sehingga anda dapat bonus bulanan yang anda NAK...insyaAllah...

dah ready nak join shaklee dan berada dibawah bimbingan saya?
- banyak tips saya akan kongsikan di group GLITTERING DIAMOND  nanti...insyaAllah...

Awak yang berminat nak join group GLITTERING DIAMOND..boleh text/whatsapp saya ye...
012 9532501 (maidah mazni)
- terhad untuk 4 orang terawal sahaja ye...

terima kasih semua