Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Sunday, 16 November 2014

Banglo setingkat di jalan Pengkalan Chepa

Assalamualaikum...

entri kali ni bukan tentang shaklee taw..ni mak sedara minta tolong iklankan banglo yang dia nak jual...

yang ni siapa yang area kelantan tengah cari rumah...yang luar kelantan pun bole jugak..mana tahu ada yang nak menetap kat kelantan ke...nak beli tuk buat homestay ke...rumah ni kan aset kita..hii...ok, boleh contact pakcik eid ni..rumah in progress lagi...tapi makcik cakap rumah sekali ngan pagar terus...

jangkaan waktu siap, keluasan, pengkalan chepa area mana, harga rumah termasuk tanah sekali ke..kwasan selamat ke tak...strategik ke tak..yang tu memang kena direct berurusan dengan pakcik eid ni...eid tolong letak iklan je..hii..

"...Banglo setingkat  sebuah di jln pengkalan chepa, Kota Bharu, Kelantan..
Harga RM450 ribu . Harga blh runding. Maklumat lanjut blh hibungi en muhamad no phone 0199254854..."

ok ye..? terus contact no yang tertera ye..jangan contact pak cik eid ni cakap nk beli shaklee pulak...hiii...dan juga, boleh war-warkan pada membe-membe jugak taw...nanti contact pak cik eid ni, boleh datang tengok rumah jugak...

haa..jangan lupa bagitaw nama eid ye..senang nanti nak berurusan...

terima kasih semua...:)