Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Wednesday, 3 September 2014

FREE MEMBERSHIP SHAKLEE

Assalamualaikum wrt.wbt,

Nak jadi sebahagian dari #shakleeeffect tak.?

Bulan ni shaklee buat double promotion...
beli 6 collagen percuma 1
beli 3 meal shake percuma 1...
haa...siapa yang tak grab peluang nih..rugiiiii sangat...

selain itu, eid nak bukak peluang untuk customer eid dapatkan FREE MEMBERSHIP... haaa..limited untuk 3 orang pertama je taw....

ape yang best sangat dengan FREE MEMBERSHIP nih??
~ beli produk dengan harga ahli terus
~ tak perlu bayar yuran keahlian..dah jimat rm65.00
~ dah confirm bonus masuk dalam akaun 14hb nanti...
~ yang palinggg penting...siapa grab peluang beli 6 collagen bulan nih..dah free sekotak collagen shaklee...
~ jimat duit, beli dengan harga ahli, pastuh dapat pulak kulit yang cantik gebusss sebab ambik collagen...

tak teruje ke?? nak dapatkan sekotak collagen pastuh nak free membership jugak? bole...

whatsapp eid..012 9532501...insyaAllah eid ajar cara camne...

jadi ahli kena buat bisnes ke??
~ tak semestinya...nak untuk makan sendiri pun boleh..masih lagi dapat guide tentang vitamin yang betul dari eid...
~ nak bisnes lagi la eid galakkan...nantikan, bila bonus masuk mengaum dalam akaun awak...confirm tak senang duduk sebab nak tiap-tiap bulan bonus shaklee masuk... pastuh, ada rewards dari leader pulak tu...haih, menarik kan?
~ lagi satu...bila buat bisnes ada group yang bole bantu kembangkan bisnes...banyak tips nanti nak kongsi...nk sales 3000 sehari pun insyaAllah tak mustahil...eid tengah semangat nih nak bagi ilmu kat anak-anak nih...eid hulur tangan kat setiap orang nanti...insyaAllah...

ok? cepat bertindak taw...FREE MEMBERSHIP bulan nih bestttt sangat... limited 3 orang pertama je ni...

bagi yang nak order supplement, nak merisik collagen shaklee yang hebat tuh... nak rasa cantik gorgeous dengan supplement shaklee tuh...

whatsapp/text eid ye
012 9532501...

#beautyjourneywithshaklee
#shakleeeffect