Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 19 August 2014

nak kahwin? kulit sihat dan badan slim dengan shaklee

Assalamualaikum dan selamat pagi semua... :)

Sebagai seorang shaklee independet distributor (SID) saya memang akan cuba sedaya upaya untuk bagi servis (consult + guide) yang terbaik untuk customer...

Dan lately kerap jugakla saya terima whatsapp bertanyakan supplement untuk kulit yang cepat bagi kesan sebab nanti nak kawen... :) nak kawen, nak kulit cantik di hari bersejarah...

Dan ada jugak yang bukan sahaja nak tertumpu kepada kecantikan kulit semata-mata, tapi nak jugak tuk slimming...yang dah berat ideal dan nak maintain berat dan mengunci lelemak supaya badan tetap firm pun ada...

Tahniah untuk anda kerana dah nak melangkah ke fasa baru...dan tahniah jugak sebab anda telah memilih supplement yang betul untuk kelihatan cantik berseri, kulit yang sihat tanpa cela pada hari bersejarah anda...

Jadi, saya terpanggil untuk menyeru anda semua yang sedang melalui situasi ini, dan decide untuk buat entri khas untuk anda yang nak berkahwin ni... tak kesahla berkahwin ke bertunang ke still kita nak jaga badan dan kulit wajah kan?

saya akan share dengan anda, insyaAllah next entri detail setiap produk yang anda perlukan mengikut bajet anda... untuk anda yang dah ada tarikh atau dalam 5 6 bulan nak berkahwin atau bertunang tu, sangat digalakkan untuk ambik set ni sekarang...

awak yang tak sabar nak tahu set-set exclusive apekah yang saya sediakan untuk anda..boleh terus whatsapp saya ye... nanti saya akan cerita...

tunggu update saya tentang set-set eksklusif mampu milik ini dalam entri seterusnya ye... :)

maidah mazni
914372
text/whatsapp/wechat:: 012 9532501

#beautyjourneywithshaklee

:)

Monday, 18 August 2014

shaklee effect:: awet muda dan kulit sihat tanpa cela

Assalamualaikum ... :)

Entri saya harini akan menambahkan lagi keterujaan anda untuk consume shaklee, konsisten dengan pengambilan vitamin shaklee, dan mengurangkan risiko kecurangan anda dengan shaklee... !! hii...

pernah kan saya bagitahu sebelum ini, bila dah consume shaklee dengan cara yang betul dn istiqamah, anda akan rasa sayangnye nak tukar shaklee dengan suplement lain... sebab kulit bukan sahaja cantik, malah dapat bonus kulit yang lebih sihat dan awet muda juga...

saya nak selit kat sini gambar nanny saya master norita, beliau sudah lebih 16 tahun menggunakan dan percaya dengan produk shaklee... dan bila dia pos gambar pada facebook, ramai yang puji muka baby face..kulit sihaat dan gebuu...

berbeza sangat dengan efek penggunaan produk skincare yang mengandungi hidrokinon.. #shakleeeffect memang awesome... !!

anda nak merasai jugak #shakleeeffect ini? saya menunggu whatsapp/text anda untuk berkongsi rahsia dan tips terbaik untuk mendapatkan kulit yang sihat dan bebas cela dengan consume supplement dari shaklee... saya akan beri guide yang terbaik untuk anda...nak risik-risik dahulu pon boleh... :)

jangan lupa ye...
maidah mazni
012 9532501...

#beautyjourneywithshaklee.. :)

Friday, 15 August 2014

awet muda dengan vitamin E shaklee

Assalamualaikum ... ;)

harini saya nak belanja testimoni vitamin E lagi.. memang saya suka sangat dengan vitamin E ni sebab vitamin E ni ialah supplement yang pertama saya consume dari shaklee...

memang awesome sangat sebab masa tu parut ciken pox merata...siap berlubang-lubang lagi macam kawah bulan sebab tangan gatal sangat pergi tarik kuping ciken pox tu.. setiap malam gigih sapu vitamin E tu pada parut... Alhamdulillah after 3 hari, dapat tengok perubahan parut-parut berlekuk tu dah pudar... teruje sangat... hii...

haa..ok, itu kisah parut...harini nak share testimoni yang baru... tahu tak vitamin E ni juga terkenal sebagai vitamin awet muda? atau vitamin anti penuaan... siapa yang konsisten ambik vitamin E ni memang siyesly nampak muda...tapi bukan sebulan ambik terus muda selama-lamanya...nak berkesan consume supplement, at least 3 bulan taw supplement ambik masa untuk bagi kesan...

jadi, bila dah after 3 bulan tuh dan orang da start cakap awak nampak lain...teruskan ambik vitamin E ye...bagi yang belum nampak perubahan..jangan give up taw...

vitamin E ni berfungsi mengganti dan memperbaharui sel-sel dalam tubuh...jadi sel badn kita renew setiap masa bila cukup nutrien...dan salah satu sebab ialah supplement bertindak mengikut tubuh badan masing-masing...ada orang toksin banyak dalam badan menyebabkan lambat supplement bagi kesan.. dan bagi yang belum nampak kesan nih..laju-laju rujuk SID yang awak beli supplement ye... dan untuk kasteme saya, saya akan bagi tips pulak untuk hilangkan toksin dalam badan...

awak semua yang dah teruje nak try vitamin E tuh..bole text/whatsapp saya ye... 012 9532501... saya akan bagi guide yang terbaik untuk dapatkan hasil yang terbaik dengan shaklee...:)

maidah mazni
914371
012 9532501

~ beauty journey with shaklee ~

Thursday, 14 August 2014

Parut pudar dengan vitamin E

Assalamualaikum...

Saya nak share latest testimoni customer yang consume vitamin e shaklee untuk hilangkan parut jerawat... dia consume untuk 3 minggu dan sudah nampak perubahan...

oh ye, awak semua yang minta suggestion untuk nak pulihkan kulit, hilangkan parut jerawat dan baiki kuit kusam...vitamin E termasuk sebagai salah satu supplement wajib yang saya suggest ye...

fungsi vitamin E tu sendiri yang membantu memudarkan parut, membaiki sel kulit dan mengganti dengan sel kulit baru yang lebih sihat.. harus teruje sangat dengan fungsi vitamin E ni sebab tu saya suka suggest yang ni untuk customer saya..bukan sahaja kulit pudar dari kesan parut..tetapi kulit sihat sebab dapat nutrien yng cukup.. :)

nak kesan terbaik hasil dari pengambilan supplement? maka..dapatkan guide dan konsultasi supplement dari SID yang betul ye...

pembelian dari saya akan dapat fully guide and consultation after purchase...insyaAllah... exclusive untuk customer saya sahaja ye...

berminat untuk dapatkan vitamin E complex yang super duper awesome nih? 120 biji untuk 4 bulan consume... jimat sangat...

maidah mazni
whatsapp/wechat
012 9532501

~ beauty journey with shaklee ~