Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Monday, 12 May 2014

meal shakes:: pilihan terbaik untuk si comel

Assalamualaikum...selamat hari Isnin...Alhamdulillah... :)

belum terlambat lagi rasanya nak cerita tentang meal shakes: beli 6 percuma 1 ni kan...masih sempat lagi ibu-ibu nak beli meal shakes nih laju-laju tuk bekal anak sepanjang bulan puasa yang bakal menjelma nanti..InsyaAllah..

oh ye,sebelum terlupa,meal shakes bukan sahaja tuk anak-anak comel ye..ibu-ibu,kakak-kakak yang nak cuba meal shakes nih untuk gantikan esp nih pun bole jugak...bau meal shakes nih tempting sungguh,belum rasa dia lagi...rasa vanila yang sangat best taw... :)

SIAPA YANG PERLU AMBIL MEAL SHAKES?
meal shakes untuk semua golongan taw...
- bayi
- pelajar
- kanak-kanak yang sedang membesar
- ibu mengandung
- para atlet
- vegetarian
- mereka yang sibuk bekerja dan memerlukan tenaga tambahan
- mereka yang selalu mengambil makanan segera (elok ganti dengan meal shakes)

haaa...ada tak yang tersenarai kat atas tuh? baik ngaku cepat,tahu tak nape? sebab manfaat utama meal shakes nih sangatlah menarik...korang akan rasa,eh ruginya tak cuba...!!! haaagetuhhh... :D

apa MANFAAT MEAL SHAKES nih?

1) Nutrisi lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin,mineral dan zat perlu..
- haa,makanan yang kita ambik seharian tuh,cukup tak nutrisi lengkap nih?
- tahu tak,kekurangan zat boleh menyebabkan berlakunya kesukaran penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita..pernah kan dengar orang cakap macam tak cukup vitamin?ambik meal shakes cepat...hii..
- satu lagi,meal shakes nih ada lecithin soya yang akan bekerjasama dengan vitamin larut lemak...

2) membekal nutrisi kepada sel tubuh - kaya dengan protein ( tidak mengandungi laktosa),membantu pembinaan sel-sel kulit,kuku,rambut,organ,darah,imun sistem dan lain-lain..

3) membantu tumbesaran - mengandungi asid folik,biotin,kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel - sel untuk proses membesar...
- meal shakes ni aadalah salah satu item dalam set weight gain taw...

4) anti oksida - mengandungi vitamin A,C,E,zink dan selenium yang nerupakan agen anti - oksida yang bertindak melawan.jangkitan dan melambatkan proses penuaan...
- y ni mesti ibu-ibu suka kan...anti penuaan kot..hii

5) mengembalikan seri wajah - mengandungi vitamin B yang lengkap,zat besi,dan copper yang cukup untuk membina sel - swl darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang cantik.. :)

6) detoksifikasi - kaya dengan serat larut untuk membuang lemak berlebihan dari sisa buangan perut dan usus

7) kelazatan rasanya - minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktose semulajadi,penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga.  Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan...

best kan?rasa ruginya tak.cuba..sebab harganya sangat berbaloi dengan tempoh meal shakes yang bole bertahan sebulan - sebupan setengah nih...dan sekiranya anda semua join ahli,harga meal shakes nih laaaaaagi murah...beli 6 percuma 1 pulak tuh...

Ada yang nak cuba consume meap shakes nih? yang nak exclusive guide pengambilan supplement dari saya dan resepi-resepi meal shakes yang best boleh text/whatsapp saya taw.. 012 9532501...

saya akan guide dan bagi consultation yang terbaik..insyaAllah... :)

nak keahlian percuma shaklee dan dapatkan minimum bonus?
email me:: eid.nurmaidah@gmail.com
text/whatsapp:: 012 9532501

ok..maintain cantik dan sihat yer my lovely readers...

Assalamualaikum :)