Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Saturday, 29 March 2014

shaklee harga ahli ? :)

Assalamualaikum..:) 


Happy weekend everyone..:) 

Semalam kat group whatsapp dazzling, kami anak-anak ibu honey dapat rules baru...anyway, rules ni applicable untuk semua SID (shaklee Independent Distributor)..Kami tidak dibenarkan menjual produk shaklee dengan harga ahli...:) 

Maksudnya, untuk customer kesayangan sekalian, pembelian setiap produk shaklee adalah berdasarkan harga pasaran...harga ini kami akan display pada setiap explanation produk..InsyaAllah...

Pernah ada customer datang pada saya...awak, esp berapa ye...then, bila saya bagitahu harga, dia pun cakap eh, kenapa SID lain jual murah...banyaknya awak ambil untung....dan, bila saya tanya berapa harga, harga tu jauh lebih murah dari member price...Allah, rasa nak pitam je dengar harga yang customer tu bagitahu sebab saya yang bergelar SID shaklee ni pun tak pernah dapat harga tu...

so, kira ADIL untuk semua SID sebabnya nanti tidak akan timbul isu SID tu jual mahal, SID ni jual murah...no..no...no dearies...we are not allowed to sell shaklee products below retail price anymore....kalau tak, kami nyer membership akan ditarik serta merta. 

Alamak, tak nak dah la guna shaklee lepas ni sebab harga dah naik...dah mahal...eh..? :) Sayang sekalian, selama guna shaklee ni kulit awak makin cantik tak...? masalah berat badan berkurang tak...? shaklee yang awak guna tu ada bagi side effects ke...? kebanyakan supplement shaklee boleh bertahan sampai 4 bulan dan ianya organik...dan yang paling penting, shaklee sudah lebih 50 tahun berada di pasaran...maka, hanya sebab kami SID nih jual dengan harga pasaran, maka awak semua berhenti memberi makanan yang terbaik untuk kulit kan...? menangis badan kita sebab dah berhenti bagi dia makanan yang mencukupi...hii...

Nak jugak membeli dengan harga ahli tu...sebab saya nih memang setia dengan shaklee nih..nak jugak guna shaklee tu sebab kulit dah cantik sangat, bukan itu sahaja, badan pun rasa sihat...ookkkeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii.....BOLEH...hii...:) 

jum sign up ahli shaklee...nak beli dengan harga ahli pun dah tade masalah...nak beli untuk diri sendiri je...tak nak buat bisnes pun...boleh jugak...sebabnya keahlian shaklee adalah seumur hidup ya...dan tak perlu maintain point pun jika anda tidak mahu berbisnes...

hanya dengan pendaftaran ahli sebanyak RM75.00 seumur hidup, anda layak menikmati segala kelebihan menjadi ahli shaklee...yeay..!! dan jika anda serius ingin memulakan bisnes dan menjana income bulanan dengan shaklee...anda sangat-sangat dialukan dalam grup DAZZLING DIAMOND GROUP BY CPM HONEY NURHALIZA...

kami akan berkongsi tips dan cara-cara untuk menjana income bulanan dengan shaklee...dan saya sebagai leader anda akan guide anda dengan betul untuk mendapatkan bonus bulanan tuh..insyaAllah...

untuk kelebihan menjadi ahli, anda boleh tengok disini...So, macam mana nak menjadi ahli shaklee...? 

bagi detail anda:: 
  • nama
  • IC no
  • alamat
  • no telefon
  • no akaun maybank (mana2 no akaun)
  • nama suami (jika ada)
  • IC no
  • alamat suami  
email::  eid.nurmaidah@gmail.com

/text/whatsapp:: 012 9532501

saya akan reply anda secepat yang mungkin...insyaAllah...jum jadi ahli sekarang dan jangan lepaskan peluang untuk menjana income dan dapatkan bonus permulaan anda pada 14/5 nanti..:) 

jangan lupa contact saya ye..:)

lots of love, 
eid mazni