Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Friday, 10 January 2014

testimoni set kecantikan shaklee

Assalamualaikum semua....:)

tak berapa syok nak hapdet belog sebab mouse rosak...eh...? tetiba...:)

hii..okeh2...malam ni nak share testimoni yang baru dapat dari sorang customer yang merupakan bekas rumet saya masa kat matrix dulu....dah lama dia duk usha page facebook dan facebook saya sehingga tergeraklah hati dia nak bertanyakan bajet set shaklee untuk kecantikan kulit ni...bila dia tahu bajet, dia postpone dulu..nak kumpul duit katanya...dan ditakdirkan Allah, bulan 12 haritu dia pm saya lagi n terus cakap nak set D yang ada vit E complex, Vitamin B compex dan sustained released vitamin C...dan dia cakap nak alfalfa jugak....dan saya masa tu gembira sangat sebab dia order alfalfa yang saya tak bgtaw kat dia pun suruh ambik...tp dia buat background research jugakla pasal alfalfa ni..untuk kurus katanya....saya ada suggest pada dia ambik herb lax jugak, since this one memang purposely untuk detox...bila badan kita dah detox, akan memudahkan penyerapan supplement yang lebih baik...dan dia bersetuju nak beli...Alhamdulillah...

untuk pengetahuan semua, membe saya ni pernah guna skincare yang mengandungi hidrokinon...masa kat matrix tu, memang kulit nipis lah..saya tengok pun takut bila panas terik, kulit dia macam nak terbakar...dan dalam minggu lepas, after dia guna shaklee ni, saya pun follow up balik..nak tahu progress dia macam mana....

maka..........................................................

jom baca testimoni dia yang saya dah combine ni...hii

buat original size..kasik nampak testimoni dia..hii


katanya::

after 2 minggu consume shaklee...skin dah tak berminyak...suami pun perasan muka dah makin licin...dulu kulit kusam, but now dah tak payah pakai mekap da...pakai bedak sikit pun dah nampak glowing muka....

untuk alfalfa pulak, keputihan dia dah makin berkurang...Alhamdulillah...



sejujurnya, saya rasa hepi sangat bila customer saya dapat feedback positif bila consume shaklee ni...dan bila kita ikut betul-betul dengan jadual pengambilan supplement dan guide yang saya beri, insyaAllah, rasa berbaloi sangat dengan supplement shaklee yang kita beli tu....


teruja kan...? dia consume selama 2 minggu dah nampak perubahan...awak-awak semua yang berminat nak consume shaklee jugak...boleh email saya laju-laju ataupun whataspp saya untuk tahu details produk shaklee ni...dan, apabila anda purchase shaklee dengan saya, secara tidak langsung anda layak untuk mendapatkan supplement shaklee dengan harga PROMOSI dan juga guide yang eksklusif dari saya...saya akan add anda dalam closed group shaklee di facebook..kat group tu, saya ada berkongsi tips-tips dan cara pengambilan suppelement dengan betul...


 
saya akan guide anda sehingga anda dapat results yang menggembirakan,,,insyaAllah...



yang saya tengah consume sekarang...:)

oh yer..selain daripada set kecantikan, anda juga boleh dapatkan set-set shaklee yang lain juga yer...email/whatsapp saya set kegemaran anda untuk dapatkan Shaklee dan guide berterusan dari saya..eksklusif untuk pembaca belog saya ye...:)

antara set-set yang terdapat di blog eid mazni
1) set kecantikan (hot selling)
2) set slimming (hot selling)
3) set kesuburan
4) set kehamilan (hot selling)
5) set berpantang 
6) set eczema
7) set anak genius
8) set weight gain
9) set energy booster

dan banyak lagi set-set eksklusif yang lain...oh yer, anda juga boleh dapatkan set bajet mengikut pilihan anda yer...:) 

hanya di eid mazni..:)

email:: eid.nurmaidah@gmail.com
text/whatsapp:: 012-9532501
personal fb:: nur maidah mazni 


jangan lupa email yer..:)

lots of love, 
eid mazni