Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Saturday, 4 January 2014

shaklee:: testimoni alfalfa

Assalamualaikum...hai readers...:)

nak war-warkan kat sini..mood blogging saya dah ada balik...maka, hari-hari lah kot update belog..tak pun hujung minggu...janji ada entri kannnn...hihi...namun, disaat mood nak berblogging ni wujud membuak-buak...tikus kesayangan rosak pulak...terpaksa lah guna touchpad ni haa..terus rasa tak best bila kena guna touchpad..lenguh jari jerami ku..eheh...

ok, dah membebel...seperti yang dijanjikan dalam entri sebelum ini...disebabkan bulan ini adalah bulan PROMO ALFALFA dan semua orang duk bercakap kebaikan alfalfa...maka, hariini marilah kita lihat bukti-bukti aka testimoni pengguna shaklee tentang alfalfa ni...betul ke segala keistimewaan alfalfa shaklee yang di gebang sana sini tuuuu...

oh yer, sebelum terlupa....segala photo testimoni adalah ihsan pacik google yer...:) credit to photo owner..:)



ini explanation tentang alfalfa yer..boleh baca...:)





















alfalfa yang terdapat dalam set slimming shaklee berfungsi sebagai detox dan mempercepatkan proses penurunan berat badan...











 alfalfa untuk ibu-ibu yang breastfeed baby...kami di shaklee sangat-sangat menggalakkan ibu-ibu supaya breastfeed baby secara eksklusif selama 2 tahun...

dengan set shaklee milk booster, anda tidak perlu risau tentang masalah kekurangan susu kerana kami akan consult anda dengan supplement yang terbaik..















alfalfa terbukti mampu memulihkan masalah sinus yang dihadapi...






alfalfa juga mampu melegakan athma...selepas mengamalkan alfalfa, ibu tidak perlu laggi bergantung kepada ubat-ubat athma...selain itu, pesakit juga lebih sihat dan bertenaga...










alfalfa juga boleh merawat eczema dan resdung...selain itu, ia turut membantu dalam hubungan suami isteri...
















gabungan alfalfa dan esp merupakan antara supplement kegemaran/hot selling supplement kerana kesannya mampu mengembalikan bentuk badan yang cantik...








alfalfa yang merupakan raja segala tumbuhan ini juga mampu berfungsi sebagai kacip fatimah yer...:)











testimoni bergambar untuk slimming..pengambilan alfalfa adalah sangat penting untuk detox dan secara perlahan-lahan anda akan mendapat semula berat badan ideal anda....

jangan lupa yer, badan kita tidak mampu menanggung perubahan yang drastik dengan kekurangan 7-8 kg dalam seminggu...










turun 7kg dalam masa 3 bulan...siapa yang tidak gembira kan...? disamping mendapat manfaat yang lain dari alfalfa...






hii..ini antara testimoni terpilih yer....maaf untuk testimoni yang agak sensitif itu...penting untuk saya kongsi dengan awak semua sebagai bukti bahawa alfalfa shaklee ini adalah yang terbaik dan mampu memberi feedback positif kepada sesiapa sahaja yang mengamalkannya....


untuk sebarang pertanyaan/order..boleh hubungi saya di::


email:: eid.nurmaidah@gmail.com

whatsapp:: 012 9532501

text:: 013 7768297

facebook:: nur maidah mazni

facebook page:: hannamaira collection


 PROMOSI HARGA KASIH SAYANG telah bermula yer...sempena bulan kelahiran saya..maka promosi start awal lagi...hiii..jums order....dan jadilah pengguna shaklee...



creating healthier lives, 
eid mazni