Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Friday, 10 January 2014

testimoni set kecantikan shaklee

Assalamualaikum semua....:)

tak berapa syok nak hapdet belog sebab mouse rosak...eh...? tetiba...:)

hii..okeh2...malam ni nak share testimoni yang baru dapat dari sorang customer yang merupakan bekas rumet saya masa kat matrix dulu....dah lama dia duk usha page facebook dan facebook saya sehingga tergeraklah hati dia nak bertanyakan bajet set shaklee untuk kecantikan kulit ni...bila dia tahu bajet, dia postpone dulu..nak kumpul duit katanya...dan ditakdirkan Allah, bulan 12 haritu dia pm saya lagi n terus cakap nak set D yang ada vit E complex, Vitamin B compex dan sustained released vitamin C...dan dia cakap nak alfalfa jugak....dan saya masa tu gembira sangat sebab dia order alfalfa yang saya tak bgtaw kat dia pun suruh ambik...tp dia buat background research jugakla pasal alfalfa ni..untuk kurus katanya....saya ada suggest pada dia ambik herb lax jugak, since this one memang purposely untuk detox...bila badan kita dah detox, akan memudahkan penyerapan supplement yang lebih baik...dan dia bersetuju nak beli...Alhamdulillah...

untuk pengetahuan semua, membe saya ni pernah guna skincare yang mengandungi hidrokinon...masa kat matrix tu, memang kulit nipis lah..saya tengok pun takut bila panas terik, kulit dia macam nak terbakar...dan dalam minggu lepas, after dia guna shaklee ni, saya pun follow up balik..nak tahu progress dia macam mana....

maka..........................................................

jom baca testimoni dia yang saya dah combine ni...hii

buat original size..kasik nampak testimoni dia..hii


katanya::

after 2 minggu consume shaklee...skin dah tak berminyak...suami pun perasan muka dah makin licin...dulu kulit kusam, but now dah tak payah pakai mekap da...pakai bedak sikit pun dah nampak glowing muka....

untuk alfalfa pulak, keputihan dia dah makin berkurang...Alhamdulillah...



sejujurnya, saya rasa hepi sangat bila customer saya dapat feedback positif bila consume shaklee ni...dan bila kita ikut betul-betul dengan jadual pengambilan supplement dan guide yang saya beri, insyaAllah, rasa berbaloi sangat dengan supplement shaklee yang kita beli tu....


teruja kan...? dia consume selama 2 minggu dah nampak perubahan...awak-awak semua yang berminat nak consume shaklee jugak...boleh email saya laju-laju ataupun whataspp saya untuk tahu details produk shaklee ni...dan, apabila anda purchase shaklee dengan saya, secara tidak langsung anda layak untuk mendapatkan supplement shaklee dengan harga PROMOSI dan juga guide yang eksklusif dari saya...saya akan add anda dalam closed group shaklee di facebook..kat group tu, saya ada berkongsi tips-tips dan cara pengambilan suppelement dengan betul...


 
saya akan guide anda sehingga anda dapat results yang menggembirakan,,,insyaAllah...



yang saya tengah consume sekarang...:)

oh yer..selain daripada set kecantikan, anda juga boleh dapatkan set-set shaklee yang lain juga yer...email/whatsapp saya set kegemaran anda untuk dapatkan Shaklee dan guide berterusan dari saya..eksklusif untuk pembaca belog saya ye...:)

antara set-set yang terdapat di blog eid mazni
1) set kecantikan (hot selling)
2) set slimming (hot selling)
3) set kesuburan
4) set kehamilan (hot selling)
5) set berpantang 
6) set eczema
7) set anak genius
8) set weight gain
9) set energy booster

dan banyak lagi set-set eksklusif yang lain...oh yer, anda juga boleh dapatkan set bajet mengikut pilihan anda yer...:) 

hanya di eid mazni..:)

email:: eid.nurmaidah@gmail.com
text/whatsapp:: 012-9532501
personal fb:: nur maidah mazni 


jangan lupa email yer..:)

lots of love, 
eid mazni

Saturday, 4 January 2014

shaklee:: testimoni alfalfa

Assalamualaikum...hai readers...:)

nak war-warkan kat sini..mood blogging saya dah ada balik...maka, hari-hari lah kot update belog..tak pun hujung minggu...janji ada entri kannnn...hihi...namun, disaat mood nak berblogging ni wujud membuak-buak...tikus kesayangan rosak pulak...terpaksa lah guna touchpad ni haa..terus rasa tak best bila kena guna touchpad..lenguh jari jerami ku..eheh...

ok, dah membebel...seperti yang dijanjikan dalam entri sebelum ini...disebabkan bulan ini adalah bulan PROMO ALFALFA dan semua orang duk bercakap kebaikan alfalfa...maka, hariini marilah kita lihat bukti-bukti aka testimoni pengguna shaklee tentang alfalfa ni...betul ke segala keistimewaan alfalfa shaklee yang di gebang sana sini tuuuu...

oh yer, sebelum terlupa....segala photo testimoni adalah ihsan pacik google yer...:) credit to photo owner..:)



ini explanation tentang alfalfa yer..boleh baca...:)





















alfalfa yang terdapat dalam set slimming shaklee berfungsi sebagai detox dan mempercepatkan proses penurunan berat badan...











 alfalfa untuk ibu-ibu yang breastfeed baby...kami di shaklee sangat-sangat menggalakkan ibu-ibu supaya breastfeed baby secara eksklusif selama 2 tahun...

dengan set shaklee milk booster, anda tidak perlu risau tentang masalah kekurangan susu kerana kami akan consult anda dengan supplement yang terbaik..















alfalfa terbukti mampu memulihkan masalah sinus yang dihadapi...






alfalfa juga mampu melegakan athma...selepas mengamalkan alfalfa, ibu tidak perlu laggi bergantung kepada ubat-ubat athma...selain itu, pesakit juga lebih sihat dan bertenaga...










alfalfa juga boleh merawat eczema dan resdung...selain itu, ia turut membantu dalam hubungan suami isteri...
















gabungan alfalfa dan esp merupakan antara supplement kegemaran/hot selling supplement kerana kesannya mampu mengembalikan bentuk badan yang cantik...








alfalfa yang merupakan raja segala tumbuhan ini juga mampu berfungsi sebagai kacip fatimah yer...:)











testimoni bergambar untuk slimming..pengambilan alfalfa adalah sangat penting untuk detox dan secara perlahan-lahan anda akan mendapat semula berat badan ideal anda....

jangan lupa yer, badan kita tidak mampu menanggung perubahan yang drastik dengan kekurangan 7-8 kg dalam seminggu...










turun 7kg dalam masa 3 bulan...siapa yang tidak gembira kan...? disamping mendapat manfaat yang lain dari alfalfa...






hii..ini antara testimoni terpilih yer....maaf untuk testimoni yang agak sensitif itu...penting untuk saya kongsi dengan awak semua sebagai bukti bahawa alfalfa shaklee ini adalah yang terbaik dan mampu memberi feedback positif kepada sesiapa sahaja yang mengamalkannya....


untuk sebarang pertanyaan/order..boleh hubungi saya di::


email:: eid.nurmaidah@gmail.com

whatsapp:: 012 9532501

text:: 013 7768297

facebook:: nur maidah mazni

facebook page:: hannamaira collection


 PROMOSI HARGA KASIH SAYANG telah bermula yer...sempena bulan kelahiran saya..maka promosi start awal lagi...hiii..jums order....dan jadilah pengguna shaklee...



creating healthier lives, 
eid mazni

shaklee:: alfalfa complex

Assalamualaikum semua...:)

Alhamdulillah...entri pertama untuk tahun baru...:) saya mulakan entri tahun baru ni dengan review produk shaklee boleh...?? hii... 

2014 shaklee mulakan dengan PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1,ALFALFA COMPLEX...memang promosi yang super duper bestttt..!! 

PROMOSI YANG SUPER DUPER BESTTT...WHATSAPP 012 9532501 UNTUK ORDER

Apa sebenarnya alfalfa ni...? sampaikan kebanyakan set-set shaklee ni ada kehadiran alfalfa ni...

ok, jums kita tengok kat bawah ni...

Alfalfa merupakan tanaman yang dikenal mempunyai berbagai manfaat kesihatan.
 
Alfalfa (Medicago sativa) termasuk dalam keluarga kacang-kacangan. Tanaman ini dapat tumbuh sampai satu meter dan memiliki bunga kecil berwarna ungu.
Tanaman alfalfa memiliki sistem akar sangat dalam hingga mencapai sekitar 4,5 meter.
Kerana akar yang menghujam dalam itulah, tanaman ini terkenal tahan kekeringan.
Dipercaya pula, sistem akar yang dalam membuat alfalfa dapat menyerap mineral yang tidak biasa dijumpai di permukaan tanah.
Hal ini membuat tanaman ini istimewa sehingga dinamai alfalfa oleh orang Arab yang berarti ayah dari tanaman.
Orang Arab menemukan kuda-kuda mereka menjadi kuat dan bugar setelah beberapa lama makan alfalfa.
Alfalfa telah digunakan sebagai ubat herbal sejak berabad-abad dalam perubatan tradisional Cina dan ayurveda.


20 Manfaat Alfalfa Kepada Kesihatan
1.    Merawat gangguan pencernaan
2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki


Keistimewaan Alfalfa Shaklee

1.  Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)
2.  Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
3.  Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji  
4. Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi
5. Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit
6.  Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.
7.  Membersihkan hati
8.  Membantu melengkapakan zat dan nutrient dalam pemakanan seseorang



ok dah...dengan segala kelebihan alfalfa shaklee ni...mesti awak semua nak tahu ape feedback dari customer yang dah pernah consume alfalfa ni kannn...?? betul ke alfalfa ni akan bagi kesan seperti yang dicanang-canang ituuuu...hii...


untuk segala testimoni alfalfa...saya akan sambung pada entri yang seterusnya....kasik awak semua teruje dan ternanti-nanti testimoni dari customer...:)


oh ye...sebelum terlupa...saya ada satu pengumuman istimewa untuk readers blog eid mazni ni...memandangkan JANUARI adalah bulan kelahiran saya..eheee..nak jugak bagitahu kannn....maka, cepat-cepatlah serbu emel dan whatsapp saya ye...bole terus bagitahu nak set ape, supplement ape ataupun bagitahu saya masalah anda...saya sudi consult anda dengan berkongsi suppelement shaklee yang terbaik untuk semua ni...:) 

dan bila anda menjadi customer saya, maka secara tidak langsung anda akan dapat pelbagai tips kecantikan dan kesihatan dalam closed group kat facebook, we LOVE shaklee....teruje x...? hii...dan cnsultation berterusan sehingga anda semua dapat feedback yang bagus-bagus dengan pengambilan supplement shaklee....


contact me::
email:: eid.nurmaidah@gmail.com
whatsapp:: 012 9532501
text:: 013 7768297
facebook:: nur maidah mazni
facebook page:: hannamaira collection

jangan lupa emel yer blogger kesayangan sekalian...:)


p/s:: supplement shaklee sangat besttttt tahuu...rugi tak cuba...hiii

lots of love, 
eid mazni