Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 3 December 2013

shaklee:: OMEGA GUARD

Assalamualaikum semua...selamat pagi...:) 

Alhamdulillah...syukur..hari ini hujan seperti biasa di bumi Kelantan...biasalah, musim tengkujuh...banyakkan berdoa waktu-waktu hujan begini..insyaAllah doa makbul..:) 

untuk entri lepas, saya ada share macam mana nak jadi ahli shaklee...dan saya lupa nak nyatakan salah satu kelebihan jadi ahli ni ialah setiap bulan shaklee akan buat PROMOTION BUY 6 FREE 1...
dan saat-saat macam ni adalah waktu terbaik untuk dapakan bonus berganda-ganda...insyaAllah...:) 

dan untuk bulan ni...shaklee adakan PROMOTION untuk OMEGA GUARD...:) 



retail price untuk 6 botol omega guard ialah RM816.00...anda mahu dapatkan 6 botol + PERCUMA 1 omega guard dengan harga yang jauh lebih murah...? email saya:: eid.nurmaidah@gmail.com


seriously, ramai sangat yang ternanti-nanti promo untuk omega guard ni...sebabnya, omega guard ni totally supplement untuk kesihatan....omega guard nyer tagline pun dah PROTECT YOUR HEART...haaa, sangat bagus untuk kesihatan jantung kita....bukan itu sahaja taw...ada banyak lagi kelebihan omega guard ini...

dan sebelum itu...jom kita kenal OMEGA GUARD ni dengan lebih detail...:) 

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.
Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuardTM menyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA.

Penyelidikan juga menunjukkan bahawa omega-3 menggalakkan kesihatan kardiovaskular dan membantu mengekalkan tekanan darah yang normal. Omega-3 juga menyokong otak, visi, dan fungsi sendi yang sihat

Sumber : Shaklee Malaysia 

Apa kelebihan vitamin Omega Guard Shaklee yang membezakan vitamin ini dari Vitamin Omega yang lain. Omega adalah asid lemak yang diperlukan oleh tubuh. Tapi, Omega ini tidak boleh di hasilkan oleh tubuh badan kita. Jadi, kita perlu dapatkan asid lemak ini melalui pemakanan seharian. Ramai orang yang tidak sedar bahawa terlalu banyak khasiat Omega 3. 

Omega 3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA
  • MENCEGAH KANSER
  • MENCEGAH PEMBEKUAN DARAH 
  • MENCEGAH PEMBEKUAN LEMAK DALAM DARAH
  • MENCEGAH KADAR KOLESTROL YANG BERLEBIHAN
  • BAIK UNTUK PESAKIT JANTUNG
  • MENCEGAH TEKANAN PERASAAN
  • MENCEGAH PENYAKIT DARAH TINGGI
Tugas DHA
  • MENCEGAH ASTHMA
  • MENINGKATKAN DAYA SEKSUAL
  • MENCEGAH SAKIT KULIT
  • MENGELAKKAN KANSER PAYUDARA, KANSER PROSTAT.
  • MENGELAKKAN MIGRAIN, RASA KEBAS PADA ANGGOTA BADAN DAN MENGELAKKAN RASA SEJUK PADA KAKI DAN TANGAN
Kehebatan Omega Guard Shaklee
OmegaGuard Shaklee terdiri daripada 7 asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa Pentaenoic Acid), DHA (Docosa Hexaenoic Acid), ALA dan lain-lain lagi. Satu hidangan OmegaGuard (3 biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3.

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan 
      otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 
      (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon. 21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan 22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik  23. Memelihara fungsi-fungsi sendi 24. Mencegah penyakit gout
Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-
- Mencegah insomnia - Mengurangkan tekanan emosi - Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan - Membantu memperbaiki masalah autism - Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive - Mengurangkan masalah schizophrenia - Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Siapa Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan?

1. Warga Emas 2. Pesakit Jantung 3. Wanita 4. Wanita yang telah melahirkan anak 5. Pesakit darah tinggi 6. Orang yang selalu lupa 7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas 8. Pelajar 9. Ibu menyusu 10. Ibu Hamil 11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus


haaa....best sangat omega guard ni kan....? dan untuk anda yang tidak tahu, omega guard ini merupakan salah satu option dalam set slimming taw...sebagai pengganti lecithin kerana ia akan bertindak ntuk membakar lemak juga...:) 

omega guard untuk set slimming
  


pengambilan omega guard secara konsisten akan membantu tumbesaran dan perkembangan otak anak-anak



 
omega guard di dalam set anak sihat...gabungan dengan meal shake akan menghasilkan kanak-kanak yang sijhat dan cerdas fikirannya..

 
omega guard juga merupakan salah satu supplement untuk joint health set untuk kesihatan menyeluruh



 omega guard juga terdapat dalam set kehamilan shaklee



omega guard terbukti merangsang perkembangan kognitif dan visual bayi..selain itu ia turut mengurangkan risiko alahan pada bayi

haa...ape lagi...dengan kelebihan-kelebihan omega guard ini, saya pasti anda tidak mahu melepaskan peluang untuk mendapatkan supplement kesiahtan yang hebat ini...

harga retail price untuk produk hebat ini ialah RM136.00 sebotol...90 biji kapsul...
dan seperti biasa, anda yang inginkan SUPPLEMENT SHAKLEE dengan GUIDE JADUAL PENGAMBILAN, boleh email saya laju-laju yer...dan yang penting sekali, guide yang berterusan dari saya serta tips-tips yang saya akan kongsi pada group pengguna shaklee saya... (guide yang berterusan amat penting yer, sebab saya betul-betul nak tolong anda yang ingin dapatkan kulit cantik dan sihat berpuas hati dengan supplement SHAKLEE yang saya jual)...

dan saya HANYA akan guide customer saya sahaja yer..saya minta maaf yer untuk anda yang emel saya minta guide sedangkan anda bukan customer saya...saya tak dapat tolong...:) 

apa kelebihan membeli shaklee dengan saya...? 


> FREE consultation 


> saya akan GUIDE anda cara pengambilan supplement dengan betul


> saya akan bantu anda sehingga anda dapat KULIT YANG SIHAT DAN CANTIK...



dan..banyak lagi...:) 



email:: eid.nurmaidah@gmail.com









contact no:: 013-7768297/whatsapp 012-9532501


jangan lupa email yer....? jom kita sama-sama sihat dan cantik dengan shaklee...
 



ingin jana pendapatan dengan shaklee...?


sesiapa yang berminat nak jadi ahli dan join group DAZZLING DIAMOND by CPM HONEY NURHALIZA...boleh emel saya juga yer...daftar ahli hanya RM75 seumur hidup dan anda akan mendapat bonus bulanan...insyaAllah...bole emel saya 'shaklee membership' dan saya akan register dan guide anda untuk bisnes bersama-sama ibu honey...insyaAllah...:)


lots of love,