Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Thursday, 28 November 2013

SHAKLEE:: HERB LAX DETOX TERBAIK

Assalamualaikum semua...hi...:) 

yeay...dah ada header baru...sama macam cover photo tuk page hannamaira collection...baru nak berjinak dengan edit picture ni...so, layan jelah dulu header blog yang ada tulisan tu yer..yang penting, SHAKLEE...eheee....:) 

orait, so harini..gembira sngat..sebab bulan ni dah nak sampai kehujung..so, minggu closing...dan, yang bestnya, tengah seronok nak closing ni, produk shaklee yang mostly OUT OF STOCK untuk tempoh yang lama da restock balik...dan, bila dah announce kat fb tu, ramai la pulak yang nak order....Alhamdulillah....

antara produk yang PALING BEST, HOT ITEM...ialah HERB LAX....


haa...ini dia herb lax...


apa herb lax ni sebenarnya...? sehinggakan ada yang order sampai 4 botol ni..? jum kita tengok info kat bawah ni yer...:)

Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi:

Fungsi-fungsi  herba semulajadi yang terdapat dalam Herb-Lax:
# Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
# Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
# Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.
# Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yangterkumpul akibat lebihan makanan danpengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalahsembelit dan kembung perut atau usus.
# Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membanti proses pencernaan.
# Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakansebagai antibiotic.
# Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
# Culver’s root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
# Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.
Ia tergolong dalam kategori julab yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi meyingkirkan toksin dari usus.
Ia juga membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis.Peristalsis adalah pergerakan kembang kuncup otot secara beritma untuk menolak makanan sepanjang salur pencernaan. Gerakan peristalsis yang baik membantu proses perkumuhan kita berjalan dengan lebih lancar.
Kebaikan Herb Lax :-
~ Pembersihan najis yang tersekat.
~ Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
~ Membantu masalah sembelit.
~ Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi.
~ Mengempiskan perut.
~ Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.


Siapakah Yang Perlu Amalkan Herb Lax…???

~ Pengamal tegar ubat tahan sakit.
~ Mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit.
~ Mereka yang mengalami banyak jerawat.
~ Pesakit gout.
~ Mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen.
best kan herb lax ni...? dan untuk anda semua yang baru nak berjinak-jinak dengan pengambilan supplement shaklee terutamanya, saya amat menggalakkan anda semua untuk consume herb lax ni terlebih dahulu untuk proses detox... 
proses detox amat penting yer untuk memudahkan penyerapan supplement kerana bila kita nyah toksin dari badan kita, badan akan mudah bertindak balas dengan supplement dan anda akan dapat kesan yang terbaik hasil dari pengambilan supplement. 
Herb Lax ni ada 120 kapsul dan tahan untuk berbulan-bulan lamanya kerana pengambilan ia hanya untuk seminggu sekali...:) harga...? tak mahal pun, dan sangat berbaloi untuk 120 biji tu...:)
seperti biasa, anda yang inginkan SUPPLEMENT SHAKLEE dengan guide dan jadual yang betul, boleh email saya laju-laju yer...dan yang penting sekali, guide yang berterusan dari saya serta tips-tips yang saya akan kongsi pada group pengguna shaklee saya... (guide yang berterusan amat penting yer, sebab saya betul-betul nak tolong anda yang ingin dapatkan kulit cantik dan sihat berpuas hati dengan supplement SHAKLEE yang saya jual)...
dan saya HANYA akan guide customer saya sahaja yer..saya minta maaf yer untuk anda yang emel saya minta guide sedangkan anda bukan customer saya...saya tak dapat tolong...:) 
apa kelebihan membeli shaklee dengan saya...? 
> FREE consultation 
> saya akan GUIDE anda cara pengambilan supplement dengan betul
> saya akan bantu anda sehingga anda dapat KULIT YANG SIHAT DAN CANTIK...

dan..banyak lagi...:) 

email:: eid.nurmaidah@gmail.com
contact no:: 013-7768297/whatsapp 012-9532501
jangan lupa email yer....? jom kita sama-sama sihat dan cantik dengan shaklee...
 

ingin jana pendapatan dengan shaklee...?
sesiapa yang berminat nak jadi ahli dan join group DAZZLING DIAMOND by CPM HONEY NURHALIZA...boleh emel saya juga yer...daftar ahli hanya RM75 seumur hidup dan anda akan mendapat bonus bulanan...insyaAllah...bole emel saya 'shaklee membership' dan saya akan register dan guide anda untuk bisnes bersama-sama ibu honey...insyaAllah...:)
lots of love, 
eid mazni  :)