Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Wednesday, 3 July 2013

combo set puasa shaklee

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...beberapa  hari lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan...dan semestinya persediaan menyambut Ramadhan kita perlu melebihi persediaan kita menyambut bulan-bulan Islam yang lain kerana bulan Ramadhan adalah bulan yang lebih baik dari 1000 bulan...dan sepuluh malam terakhir kita dijanjikan dengan malam Lailatul Qadar dan digandakan pahala untuk setiap amalan baik yang kita lakukan...Masya-Allah..tak sabar rasanya kan nak berada pada bulan Ramadhan... :)

ok, bercakap tentang persediaan kita...dari segi kerohaniannya, masing-masing mesti dah tahu kan amalan-amalan yang boleh kita lakukan...dan, untuk kita konsisten dengan amalan kerohanian untuk bulan Syaaban yang masih berbaki ini dan bulan Ramadhan yang akan datang, kesihatan fizikal perlu juga dititikberatkan...semestinya kita tidak mahu kesihatan kita menganggu kita dari terus melakukan amalan-amalan kerohanian sedangkan pada bulan Ramadhan ini bukan sahaja kita mencuci hati bahkan kita juga mahu fizikal kita sihat dan boleh terus berfungsi dengan baik...insyaAllah... :)

ok..untuk bulan Puasa ini...Shaklee menawarkan set supplement yang pasti akan buat semua orang jatuh hati dengan kelebihan set ini...

set ini dikenali sebagai MIGHTY 3 GEMS PROGRAM..
~ ia sesuai diambil ketika sahur ntuk mengekalkan tenaga sepanjang masa ketika berpuasa. 
~ set ini juga sesuai untuk ibu mengandung dan yang menyusukan badan.
~ sangat digalakkan untuk mereka yang ada gastrik kerana ESP mampu memberi rasa kenyang yang berpanjangan...
~ set ini boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja yang ingin kekal sihat dan cergas sepanjang bulan puasa...
~ set ini juga bertindak sebagai PENYELAMAT untuk anda yang terlewat bangun utuk sahur atau yang kurang kerajinan untuk memasak makanan sahur..anda boleh mengambil supplement ini dan seterusnya berpuasa dengan pnuh bertenaga untuk sepanjang hari...

of course la kita tak nak orang lihat kita lemah dan lembik sepanjang hari dengan alasan kita berpuasa kan...? :)

ok, jom kita lihat apa kelebihan setiap produk yang ada dalam set MIGHTY 3 GEMS PRORAM ini...


Energizing Soy Protein (ESP) dan MEAL SHAKE
~ nama pun dah 'energizing'...sah, memang ESP ini memberi tenaga yang berterusan dan mengurangkan rasa lapar...sudah banyak testimoni untuk ESP ini...dan kebanyakan penggemar ESP sukakannya...
~ ESP mengandungi 9 asid amino yang lengkap yang diperlukan tubuh...
~ gabungan ESP dan MEAL SHAKE akan memberi anda tenaga yang berterusan dan mengawal rasa lapar sepanjang anda berpuasa. 
~ perasa Vanila, dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja walaupun anda bukanlah seorang yang gemarkan soya...sebab tak rasa soya pun...rasa vanila yang sedap tu...:) 

PERFORMANCE DRINK
~ia berfungsi untuk mengekalkan kandungan air dalam badan kita.
~ ia juga mempunyai imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi. 
~ ia merupakan minuman kegemaran atlit-atlit dan berperisa oren...dan rasanya lagi sedap dari 100plus...

best kan kelebihan produk-produk ini...? rasa lapar dan kurang tenaga kita boleh diganti dengan ESP dan MEAL SHAKE...manakala, rasa penat dan letih serta kekurangan air (dehidrasi) boleh diganti dengan PERFORMANCE DRINK...nah, sudah lengkap 'makanan' yang diperlukan tubuh ketika kita berpuasa...dan bolehla kita meneruskan amalan-amalan kerohanian yang lain tanpa perlu risau akan keletihan fizikal kita.... :) 

* dan semoga kita semua mampu menjalani ibadah puasa kita dengan sempurna...insyaAllah...


========================================================================

## memandangkan ramai yang emel dan pm saya pada page memberitahu bahawa produk shaklee agak mahal dan anda rasa tidak berbaloi untuk membeli..sedangkan hasil dari pengambilan supplement shaklee sangat memuaskan...jadi, saya buka PELUANG ini kepada anda...


~ saya akan suggest supplement yang terbaik untuk anda mengikut kesesuaian bajet yang anda ada
~ FREE CONSULTATION dan sharing TIPS dan GUIDES exclusive pada closed group di facebook..group we LOVE shaklee...

menarik bukan...? boleh emel order anda pada saya di eid.nurmaidah@gmail.com 

atau jika anda tinggal berhampiran dengan HQ/branch shaklee di seluruh negeri...and aboleh walk in dan membeli dengan menggunakan ID saya....after pembelian, sertakan resit pada emel, saya akan guide anda jadual pengambilan supplement dan add anda dalam group eksklusif untuk TIPS dan GUIDE yang terbaik...insyaAllah...

For more information and to order, contact:
nur maidah mazni
shaklee independent distributor
ID (ID 914371)
whatsapp/SMS : 012-9532501
fb:: Nur Maidah Mazni
fb page:: Hannamaira Collection
Email: eid.nurmaidah@gmail.com