Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Friday, 11 January 2013

SET D: SET KECANTIKAN SHAKLEE

assalamualaikum...
ramai yang bertanya...berkesan ke SET D ni...? okei jom kita jenguk testimoni yer...:) 

set ini terdiri daripada:
vitamin C:
~ sangat penting untuk pembentukan collagen pada kulit
~ berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit
~ melindungi sel-sel dari kerosakan
~ bertindak sebagai anti oksida


vitamin E::
~ Vitamin penting untuk kecantikan kulit
~ bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida
~ melindungi dan mencegah kerosakan sel
~ mempercepatkan proses pemulihan kulit
~ berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
~ berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit
~ awet muda


vitamin B-Complex::
~ dikenali sebagai Beauty Vitamin, "B" for Beauty
~ memelihara kecantikan kulit dari dalam
~ bertindak sebagai penenang....bila jiwa tenang, wajah akan sihat..


____________________________________________________________________
keberkesanan set ini...? tengok testimoni di bawah...

 " owh..Alhamdulillah...hari ni cukup seminggu makan...minum banyak air macam akak cakap kat blog tu...terus terang cakap kat akak, memang rasa ada perubahan kat kulit muka...jerawat baru da x berapa nak naik..sekarang period, selalu pantang period je penuh kat muka...ni tinggal yang lama, tapi da kering.."


 " aritu sebelum kawin makan suplement tu untuk repair kulit sket, mua cakap kulit cantik senang nak mekap..:) "


" baru 2 minngu saya guna set skincare...Alhamdulllah parut kat muka dah mula berkurang...kadang2x saya sapu vit e tu kat muka...bangun pagi rasa lembut sangat pipi ni..huhu..kesan rekahan kat tapak kaki pun dah berkurang...ari2x excited nak baca blog akk..."

" salam akk..so far baru seminggu saya ambik set supplement vitamin tu...alhamdulillah...jerawat saya dah mula kecut2 n parut jerawat makin pudar.."


______________________________________________________________________________

Alhamdulillah...anda ingin menyertai mereka...?  inginkan kulit cantik seperti mereka...?  inginkan kulit yang flawless dan badan yang sihat...?  mari bersama-sama saya untuk menyertai  " beauty journey with shaklee..." dan testimoni anda juga akan diletakkan disini dari semasa ke semasa...


KEPADA ANDA YANG INGIN MENDAPATKAN SUPPLEMENT FULLSET INI DENGAN HARGA MENARIK SEMPENA BIRTHDAY SAYA BULAN INI...BOLEH TERUS EMAIL KEPADA SAYA DI:   

eid.nurmaidah@gmail.com..
dan pastikan anda consume set shaklee yang original...


email your order:
eid.nurmaidah@gmail.com..
shaklee independent distributor
ID: 914371