Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Friday, 4 January 2013

hilangkan parut chicken pox

saya study depan cermin...heee...habit ni dah lama ada...start masa matrix dulu lagi....sampai sekarang..anyway, sebenarnya sebab tak tahu nak gantung cermin tu kat mana...so, aci jelah letak kat meja study..sambil study sambil belek muka...sambil online sambil belek muka...obses sangat dengan cermin tu hah...n kat cermin tu siap letak sticker nama lagi...kot la orang teringin nak ambik cermin tu bila saya tinggal barang2 kat stor setiap kali nak tukar sem...boleh...?? hee...

em, so harini macam biasa lah...belek muka lagi...sebabnye parut-parut ciken pox ni hah...itulah kan, sape suruh ngade gatal tangan pergi garu...kan dah melekat parut...heee....parutnye dalam macam kawah bulan...erk...?? hehe...n harini perasan yang kat dahi dah menipis...antara 2 kening pun nampak ngan tak je...kat pipi dah x dalam macam awal-awal dulu...betul dah menipis...sukaaaaaaaaaa......:) 

dalam hati ni sebenarnya risau...takut balik nanti abah tegur, awak garu ke..? parut dalam cam gini...memang tak tahu nak jawab apelah kan...setelah dipesan berkali-kali still anak dia tak dengar kata...eh, buat-buat tak dengar...bila melekat parut cam gini baru nak gelabah...haish...:) orang cakap, parut ciken pox xhilang dah..berlubang macam kawah bulan kat situ la hah...sebab tu orang-orang tua pesan, jangan garu....

~ heee...xkool lah xde parut kat muka...muka berparut baru macam kak long kawasan...ahaha... ~~

tahu apa saya buat untuk hilangkan parut....??



credit photo: kak cpm hani...:)

vitamin E complex with grape seed extract...

saya guna vitamin yang kat atas tu...hehe...saya telan before sleep setiap malam, ambil air putih lebih 2 liter sehari...dan saya ambil vitamin B, GLA dan ESP...Alhamdulillah, parut dah makin berkurang...walaupun tidaklah nak flawless sangat...tapi, parut dah menipis...:) 

n vitamin E tu saya cucuk dengan jarum, dan sapu pada parut before tidur jugak...n rumet cakap, parut saya dah xnampak sangat...hepi...!!! :) sebiji vitamin E tu boleh 2 3 kali sapu sebab kita sapu kat parut je kan...bukan macam VCO, kita sapu minyak seluruh muka nk kasi kulit lembut...hehe...

so, apa lagi kebaikan vitamin E ni sebenarnya...? 

KEBAIKAN VITAMIN E COMPLEX
*MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
*MEMBANTU MENDAPATKAN TEKSTUR KULIT YANG CANTIK
*MEMBANTU MENGHILANGKAN JERAWAT,JERAGAT & PARUT JERAWAT
*MELEMBABKAN KULIT & MENGATASI KULIT KUSAM
*MENCEGAH KANSER
*MEMBANTU ASPEK KESUBURAN
*MEMBANTU PENGALIRAN DARAH LEBIH LANCAR
*MEMBANTU PROSES MEMPERCEPATKAN PROSES BAIK LUKA...

  memang dah jatuh cinta lah dengan vitamin E ni...sebabnya vitamin ni lagi murah dan boleh tahan sampai 4 bulan...mahunya x jatuh cinta dengan segala kebaikan vitamin E ni...bawak peluk tidur la...hehe...

ada yang nak cuba vitamin E shaklee ni...? atau nak cuba fullset supplement...?? nak dapatkan trial pack...? boleh emel saya::
eid.nurmaidah@gmail.com...
shaklee independent distributor
ID: 914371
insyaAlah saya akan bagi best price untuk pembaca blog ini...:)

~ jom kita sama-sama hilangkan parut yang ada...hehe...:)