Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Saturday, 5 January 2013

entri santai waktu pagi

salam semua...

tiba-tiba diriku TERMINAT warna kuning....ampun lah warna PINK...KUNING lagi MACHO dari awak...ahaha...tapi MERAH tetap dihati....heee...entah ape lah merapu pagi-pagi...

 wane wani..:)

oh, btw...esok exam...English Academic Writing...tapi semalam sempat lagi keluar berjalan-jalan...niat asal nak kuar makan key ep c je...tapi...bila dah nama nyer keluar...harus ada aktiviti sampingan...kata gadis...xshopping x sah la kan...ehehe...

1) John Gray

semalam beli buku...lagi...n bila balik bilik cepat2 bukak plastik n ambik buku cium...ahhh..best tahu bau dia...dan sekarang ni memang banyak sangat buku yang tengah tunggu turn untuk dibaca...semoga sempatla habiskan masa cuti nanti...tapi yang baru beli semalam, xsempat tggu cuti pun...dah hampir separuh chapter...excited sangat...(~_^) 





ini hasil tangkapan semalam...combo set...2 buku ni harga RM49.90...bau kertas buku ni wangi...rasa nak geget-geget je...ehehe..

so, ini dah kira advance hadiah untuk diri sendiri la...ni first buku beli untuk tahun baru ni....semoga mampu khatam dengan segala input...ehehe...

2) bateri cik wonder kembung bom bom...

cik wonder, cukup setahun...eh 2 tahun...eh setahun setengah kot....lupa...dapat cik wonder ni masa birthday...kakak kesayangan yang bagi...Alhamdulillah...nak beli sendiri memang tak mampu la...mampu beli nokia cap ayam yang harga 60 hengget je....dan memang cik wonder dijaga dengan penuh kasih sayang walaupun dia telah berjaya melonjakkan jumlah bil telefon kepada 300++ dalam masa seminggu...sebabnya terlupa nak tutup packet data...(-_-')...salah sendiri...

dan 2 hari lepas...dia start buat perangai...dalam sehari tu kena 3 4 kali caj...xlarat lah cam gini...dan semalam...alang-alang keluar...terus angkut bateri baru...sebelum dia merosakkan telefon...eloklah kita tukar baru yer...dan berjalan kat wangsa walk tu memang buat diri rambang mata tengok casing phone...perlu ke dorang display casing phone yang comel-comel kiut miut tu....nasib baikla akal ni masih mampu berfikir...kalau x rasa nak rembat semua...

so, cik wonder dah berwajah baru...tukar casing...tukar screen protecter...bateri baru...setiap saat dok pandang...sebab casing warna kuning...macho lah...ahaha...(warna putih n merah tengah tunggu turn untuk dirembat...) 

 
 beli kat kedai lagi murah dari beli online...:) 


tapi hijau ngan biru pun macam cantik...(n_n)

3) teddy bear tu warna kuning lah...!!!

hampir-hampir tergugat...dorang sangat comel...beli satu free 1...mahu tak tergugat...dah la muka manja...boleh lak masa kat kedai tu rasa nak bercakap-cakap dengan teddy bear kat situ....nasib baik terperasan akak yang jaga kat situ...kalau x, memang buang tebiat la kannn...nasib baik x beli...mampu pejam mata n berlalu dari kedai tu cepat-cepat sebelum hati tergugat...


yang ni x cute...yang semalam lagi cute...xkesahlah...janji awak warna kuning...:)



eh...eh...tiba-tiba...
nak jugak letak...cantikk...(^^,)
(letak dia sebab cantik je...terjumpa kat gugel)




p/s:: gambar semua ihsan encik gugel...malas nak ambil gambar sendiri...ehehe...

ok dah merapu...esok exam...:) 





lalalala...:)