Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 5 June 2012

Segmen:: Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati

Assalamualaikum...

2 3 hari jugaklah duk jenguk-jenguk segmen ni fikir nak join ke x...tapi harini, akhirnya join jugak...saje, alang-alang da blogwalking kan...kita meraikan la rakan-rakan bloggers yang buat segmen cam gini...alang-alang bole tambah member...:)

haa, nak join x...??

klik sini...

 

nak join ada syarat-syarat dia taw...

1) buat satu entri seperti tajuk.... ~~ dah ~~
2) letak banner dan link kan dengan entri... ~~ dah ~~
3) follow belog izzati... ~~ dah ~~
4) tinggalkan link entri di ruangan komen.. ~~ dah ~~
5) tag 3 orang n pastikan dorang tahu....
tag::
~~ dah ~~
6) tarikh tutup : 16 jun 2012...

haa, ada lagi taw...
ada hadiah topup rm30 untuk top referred blog...
menarik kan...
okei, meh sama-sama join segmen ini...
heeee...