Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Tuesday, 6 March 2012

untuk kesayangan


RALPH LAUREN....
hehe...first time beli perfume sendiri...tapi bukan untuk diri sendiri...
sudah lama x pakai perfume...tapi haritu, duit dalam purse ni panas-panas je nak keluar...nak x nak keluar la jugak...heee....

ape kena mengena beli perfume dengan entry ni...?? =_= 

okei...ini hadiah tuk bonda...!!!
bonda...ibu...mommy....ma...heee
selamat hari ulangtahun yang ke 47....
tapi...bonda maintain muda...hik..hik...

da rindu ni...
rindu...rindu...rindu....!!!
nak balik skang bole...??
hanya mampu telefon dan borak lama-lama je..
itupun dah terlambat...
sebab pergi kelas dulu...
maaf yer bonda...

em...em...
hadiah ni ...aci x kalau saya guna dulu...?? erk...???
hehe...okei..bawak pulang hujun bulan nanti...
bonda tunggu yer....
hehehe...

ni first time bagi hadiah kat bonda sebenarnya...
tahun lepas..masa birthday bonda saya seronok keluar shopping dan dengan selambanya telah membeli purse tuk diri sendiri...tapi, tak sampai 6 bulan guna, purse yang warna pink comel tu dah kena curi...sedih...tahun ni dah insaf...birthday bonda..harus beli hadiah bonda...kalau x, baik jangan beli apa-apa..hehehe...



 okei...eksklusif gambar bonda ng abah...abah dah umur 50...tapi tetap maintain handsome...n bonda tetap awet muda...hehe..
*nasib baek dorg tadek blog...klau x confirm senyum sampai telinga...*

selamat hari ulangtahun bonda...
semoga Allah suburkan hati-hati kita sekeluarga untuk sentiasa berkasih sayang keranaNya...
semoga Allah sentiasa tautkan hati kita untuk sentiasa mengingatiNya...
semoga Allah kekalkan keluarga kita hingga ke syurga...
saya sayang bonda dan abah....

ikhlas:: 
ini gambar lama yang dicuri dari facebook...hik...

cik bongsu...*auuwww**
okei...anak manja abah...erk..??
heee....