Google+ Followers

kita kawan..?? :)

Shaklee Updates

Monday, 26 December 2011

semua nak dalam 1 entri.. (:

study week da bermula...kalau ikutkan, patutnye bermula hari jumaat lagi..sb kelas saya sampai khamis je...TAPI...kerana nak rehat n konon2 release tension nyer pasal...saya dengan selambanya balik umah okei...hehehe...
**sume orang mcm jeles la kan bila nmpak aku jln g engin bwk back pack nk balik umah masa kuiz aritu..erk...ade ke...?? :p **

okei2..balik umah sb nak topup kasih syg je...itu pon balik segambut jelah...mommy datang...haruslah balik umah k...heee....em, nnti2 la cerita pasal cuti2 topup kasih syg tu...hehe..
*saya da hutang korang 2 entri " nanti cerita "...satu y ni hari baru... n skang ni hutang lagi satu...ampunnn...hehe *

okei...back to the topic la...kelas da habis pon..n segala report n kuiz patutnyer da setel khamis aritu..TAPI...malas punye pasal n due kena hantar report ialah esok..27hb..maka...saya dengan suke hatinye telah menangguhkan keje selama beberapa hari...report VEIS lak tu...ape nk goreng nanti...?? esok da nak hantar...n harini da mula rasa xcukup tanah nk jejak sb report x siap lagi...tapi...still update belog...hehe..*sila amalkan selalu*...

harini kena siapkan jugak sebeum malam menjelma...WAJIB SIAP...oke..itu arahan mandatori keh...heeee...nnti xckup tanah nk study pulak...mulalah mata panda pegi jawab exam + dgn muka y da xmampu nk senyum + kepala berat bagai kena gelek dgn steamroller sb migrain terlampau...kata student...hehehe...

okei...exam saya TAHUN DEPAN...muahahaha...

3/1 - KINEMATIC AND DYNAMICS OF MACHINERY 
*okei..ini subjek febret...sb sy suka lecturer dia...hehe *

5/1 - MACHINE DESIGNS
*open book...tapi calculation berjela2 n segala jenis rumus kena apply..lecturer dia chomell okei..bila sir senyum la...hehe*

7/1 - INTERNAL COMBUSTION ENGINES
*this subject is killing me...cmark pon mcm da semput..nk jawab final...lagi2 la semput...oh..mmg kena struggle la...kalau x..jumpa tok moh lagi sem depan...tamo da...*

8/1 - VEHICLE ELECTRICAL INSTRUMENTATION SYSTEM 
*ni pon killer subject jugak...smua mechanism WAJIB ingat..*

11/1 - STRUCTURAL MECHANICS
*ni bole rilek sket...sb gap jauh...ok..tarikh ni bday saya..so, kena perform y terbaik tu..hadiah bday okei...hee*

so...?? ape lagi...pegi siapkan report n study okei...
okei...sebelom mommy pulang...mommy pesan...jangan stress2 okei...n me...noted mommy..!!! hehehe....mari kita bercinta...:)